Siirry suoraan pääsisältöön

Hääkutsut

Luo ainutlaatuiset hääkutsut unohtumatonta päivääsi varten. Tutustu hääkutsuvalikoimaamme ja saatavilla oleviin paperivaihtoehtoihin. Tarkastele tietoja

Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • 2 kokoa
  • 8 paperilaatua
  • Standardi ja pyöristetyt kulmat
  • Elävä neliväripainatus
  • Saatavana kirjekuoret

Onnittelumme! Häiden suunnittelu on jännittävää aikaa, ja Vistaprint auttaa mielellään suunnittelemaan yksilöidyt hääkutsusi. Meillä on kaikki tarvitsemasi kauniiden hääkutsujen suunnitteluun verkossa. Mallivaihtoehtoja erityylisiin häihin, täysin muokattavia pohjia ja valikoima tyylikkäitä paperilaatuja. Anna räätälöityjen kutsukorttiesi heijastaa omaa näkemystäsi häistäsi, kuten niiden värit, personoitu teksti ja paljon muuta. Voit aina pyytää neuvoa tai apua asiantuntevilta suunnittelijoiltamme. Kokoelmallamme vastausta pyydetään -kortteja, hääinfoja ja kirjekuoria voit luoda upean ja ainutlaatuisen kutsupaketin edulliseen hintaan.

Kun olet valmis suunnittelemaan hääkutsusi verkossa, aloita tutustumalla korttimallivalikoimaamme. Löydettyäsi suosikkimallisi, tee siitä omanlaisesi lisäämällä siihen omat tietosi, kuten nimi, päivämäärä, osoite jne. Viimeisteltyäsi mallisi, tee tilauksesi ja anna meidän hoitaa loput. Painamme hääkutsut, pakkaamme ne ja toimitamme sinulle. Upeat, personoidut kutsusi saavat perheenjäsenesi ja ystäväsi odottamaan innolla suurta juhlapäivääsi.

VistaPrintin valikoimassa on Hääkutsut mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit