Loading...

Yksittäiset tarrat

Muunna yrityksesi logo hauskaksi mainoslahjaksi yksilöllisten tarrojen avulla. Tutustu muokattaviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen.  Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
muodot
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Jaa hauskoja, itse suunniteltuja tarroja, joita voi kiinnittää kannettaviin tietokoneisiin, vesipulloihin ja moneen muuhun.

– Viisi eri muotovaihtoehtoa. – Mahdollisuus suunnitella muoto itse. – Mattapintainen viimeistely. – Kestävä, valkoinen muovi tai läpinäkyvä muovi.   – Sopii parhaiten käsin jaettavaksi ja tapahtumiin. –Tilausmäärä 10–10 000. 

Tarrat saavat painatuksesi erottumaan edukseen
Etsitkö helppoa tapaa mainostaa seuraavaa tapahtumaa tai sisustaa työtilaa? Räätälöidyt, yksittäiset tarrat ovat oiva tapa esitellä luovaa puoltasi tai brändiäsi. Pirteät tarrat, joista on saatavana viisi eri muotovaihtoehtoa, saavat painatuksesi erottumaan kiiltävältä muovitaustalta. Tarrat kestävät käytössä paperikasseissa, läppäreissä, vesipulloissa ja monessa muussa tuotteessa.  

Tee oma painatus, hyödynnä pientä minimitilausmäärää
Pienellä 10 kappaleen minimitilausmäärällä voit kokeilla uutta, rohkeaa lähestymistapaa brändisi mainostamiseen tai suunnitella tarpeitasi vastaavat yksittäiset tarran murehtimatta käyttämättä jäävistä kappaleista. 

Suunnittelun aloittaminen
Aloita suunnittelu valitsemalla haluamasi muoto. Jos valitset vakiomuotoisen tarran, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos valitset yksilöllisen muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo tarralle automaattisesti yksilöllisen leikkauslinjan. Käytettävissäsi on myös muita vaihtoehtoja tarran yksilöintiin.

Asiakasarvostelut

1 arvostelua

Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  1
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu

1 asiakasta on arvostellut tuotteen

Kestää vaikka mitä!

19. jouluk. 2021 | Niki

Laatu yllätti tosi positiivisesti. Ohut kuin perus paperitarra mutta pinnoitus oikeasti tosi kestävä. Värit pysyy kirkkaana jopa pidempään kun vinyylitarran. (Stressitestissä kännykän kuoressa, kyseinen kännykkä mm. tippunut kaksi kertaa lumeen ja tarra vaan pitää.) Täyteen hintaan en olisi kokeillut, mutta olisi kyllä täydenkin hinnan arvoinen.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Niki! Sydämellinen kiitos jättämästäsi arviosta - Ihana kuulla, että tuote on ollut mieluinen! Mukavaa joulun aikaa :) - Vistaprintin tiimi.

Kestää vaikka mitä!
Taustavärin sain kulumaan suuren yrittämisen jälkeen ja sittenkin itse hahmo keskellä tarraa täysin siisti.
Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-1

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit