Loading...

Jaa hauskoja, itse suunniteltuja yksittäisiä tarroja, jotka voi kiinnittää tietokoneisiin, vesipulloihin ja moneen muuhun.

– Viisi eri muotovaihtoehtoa. – Mahdollisuus suunnitella muoto itse – Mattapintainen viimeistely – Kestävä valkoinen tai läpikuultava muovi  – Sopii parhaiten käsin jaettavaksi ja tapahtumiin –Tilausmäärä 1–10 000 

Tarrat saavat mallisi erottumaan edukseen
Etsitkö helppoa tapaa mainostaa seuraavaa tapahtumaa tai sisustaa työtilaa? Räätälöidyt, yksittäiset tarrat ovat oiva tapa esitellä luovaa puoltasi tai brändiäsi. Terävä väripainatus saa mallisi erottumaan mattaviimeistelyineen. Saatavana viisi eri muotoa. Sekä valkoinen että läpikuultava muovi on kestävää ja sopii paperikasseihin, vesipulloihin ja moneen muuhun.

Yksilöllinen painatus pienellä minimitilausmäärällä
Yhden kappaleen minimitilausmäärällä voit kokeilla uutta, rohkeaa lähestymistapaa brändisi mainostamiseen tai suunnitella tarpeitasi vastaavan yksittäisen tarran murehtimatta käyttämättä jääviä tuotteita.   

Suunnittelun aloittaminen
Aloita suunnittelu valitsemalla haluamasi muoto. Jos haluat vakiomuodon, voit selata muokattavia mallipohjiamme tai suunnitella omasi. Jos taas haluat yksilöllisen muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti yksilöllisen leikkauslinjan tarrallesi, jossa on vaihtoehtoja sen edelleen muokkaamiseen. Muista, että jos valitset läpikuultavan muovin, ei kannata valita mallia valkoisella taustalla tai jpeg-tiedostoa. Valitse sen sijaan .PDF- tai .PNG-tiedosto. Näin varmistat, että saat haluamasi läpinäkyvän ilmeen.

Asiakasarvostelut

1 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  0
 • 4 tähteä
  1
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0


1 asiakasta on arvostellut tuotteen

? Himmeät värit

25. toukok. 2024 | veijo | Verified Buyer

iMac tietokoneisiin


Näytetään arvostelut 1-1

VistaPrintin valikoimassa on Yksittäiset tarrat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit