Loading...

Personoidut avaimenperät

Yksilölliset avaimenperät auttavat pitämään avaimet erillään. Halusitpa avaimenperät töihin tai lahjaksi läheiselle, VistaPrintiltä löydät juuri sen, mitä etsit – lisäksi löydät myös suunnittelutyökalut ideasi toteuttamiseen.

1 tulos
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
1 tulos


-

Suunnittele mukautetut avaimenperät, joissa näkyy logosi, suunnittelemasi malli tai suosikkivalokuvasi.

Personoidut avaimenperät sopivat hyvin käytännöllisiksi lahjoiksi tai mainostuotteiksi. Voit lisätä niihin yrityksesi logon mainostaaksesi yritystäsi – tai perhekuvan luodaksesi ikimuistoisen muistoesineen.

Kun olet päättänyt kenelle avaimenperää suunnittelet, lataa oma malli tai suunnittele uusi painatusmalli helppokäyttöisessä suunnittelustudiossamme. Voit lisätä useita mielesi mukaisia yksityiskohtia, kuten tekstiä ja grafiikkaa. Kun mallisi on valmis ja olet esikatsellut sen, me hoidamme loput. Valokuvalla tai logolla varustetut avaimenperät toimitetaan käyttövalmiina seuraavaa tapahtumaasi varten. Voit myös yllättää läheisesi erityisellä muistolla.

Usein kysyttyä

Useimmat avaimenperät on valmistettu joko metallista tai muovista. Metalli sopii kaiverrukseen, kun taas muovisiin avaimenperiin tulee joko yksi- ja täysväripainatus.

Kyllä. Voit ladata tiedostoja seuraavissa muodoissa: .pdf, .ai, .jpeg, .png ja .ppt.

Tarjolla on kolme vaihtoehtoa – valitse budjettiisi ja kaipaamaasi lopputulokseen parhaiten sopiva. Yksivärinen painatus on edullinen vaihtoehto ja sopii mainosavaimenperään ihanteellisesti – kun taas laserkaiverrus tuottaa terävämmän ja kestävän lopputuloksen. Valikoimassa on myös täysväripainatus, joka toimii hyvin pienemmissä malleissa ja sopii erinomaisesti alhaisiin kappalemääriin.

Ilman muuta. Mukautettavat avaimenperämme ovat tehokkaita mainoslahjoja – erityisen suosittuja ne ovat kiinteistönvälittäjien ja autokauppiaiden keskuudessa.

Totta kai! Ennen kuin teet tilauksen, voit esikatsella suunnittelemiasi avaimenperiä ja tehdä niihin viime hetken muutoksia. Voit jopa tallentaa mallin ja lähettää sen jonkun toisen nähtäväksi. Ja jos kaipaat ammattilaisen näkökulmaa, suunnittelijamme ovat tavoitettavissasi kellon ympäri.