Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Joulukortit

Ilahduta kaikkia läheisiäsi personoiduilla ja juhlallisilla joulukorteilla. Joulukortit omista kuvista uusilla vuoden 2022 malleilla. Vaihtoehtona myös helppo omien kuvien lataustoiminto. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Lähetä lämpimät joulutervehdykset personoiduilla joulukorteilla.

  • Uutta vuonna 2022: hopeanhohtoinen kohopainatusfoliointi koristereunoilla
  • Neljä eri kokovaihtoehtoa
  • Kahdeksan eri paperilaatuvaihtoehtoa
  • Kolme eri kulmavaihtoehtoa
  • Kirkas neliväripainatus
  • Myös kirjekuoret saatavilla

Kulunut vuosi on ollut pitkä ja monella tapaa haastava. Jos etsit tapoja levittää hieman joulumieltä, et ole yksin. Voimme auttaa sinua suunnittelemaan omat joulukorttisi. Etsitpä sitten jotain trendikästä tai perinteistä, verkkokaupastamme voit tilata. Saatavilla useita eri mallipohjia, mukaan lukien uudenvuoden kortit.

Joulukorttimalleissa on viimeisimpien trendien mukaisia vaihtoehtoja, mutta myös perinteisempiä malleja, jotka saavat perhevalokuvasi hehkumaan. Jos tunnet olosi erityisen juhlalliseksi, voit valita hopeisen tai kultaisen kohokuvion tai lisätä koristellut reunat tai pyöristetyt kulmat. Luovuudellasi ei ole rajoja.

Oletko valmis aloittamaan joulukorttiesi suunnittelun? Kutsumme sinut tutustumaan mallivalikoimaamme – voit halutessasi suodattaa vaihtoehtoja esimerkiksi koon tai värin mukaan. (Jos suunnittelet korttia yrityskäyttöön, selaa joulukorttivaihtoehtoja yrityksille.) Kun olet löytänyt suosikkisi, autamme sinua lisäämään valokuvia ja muokkaamaan malliasi verkkostudiossamme. Painamme, pakkaamme ja toimitamme mukautetut joulukortit ammattitaidolla – ne toimitetaan sinulle valmiina ilahduttamaan ja toivottamaan joulumieltä.

VistaPrintin valikoimassa on Joulukortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit