Loading...

Nämä yksilölliset paperimukit auttavat lisäämään näkyvyyttäsi jokaisella kulauksella.

– UUTTA: Saatavana ruohopaperivaihtoehto – Viisi kokoa, 100–400 ml – Yksikerroksinen vaihtoehto kylmille juomille – Kaksikerroksinen vaihtoehto kylmille tai kuumille juomille – Tilausmäärät 1–7 000 kpl – Valmistettu kompostoituvasta tai kierrätettävästä materiaalista – Saatavana kolme siemailukansivaihtoehtoa (myydään erikseen)

Huomaa: Polyeteenipinnoitetuissa mukeissa on oltava "Tuotteessa on muovia" -logo kertakäyttömuovidirektiivin mukaisesti. Muoviton vaihtoehtomme ei vaadi tätä logoa. Katso lisätietoja Usein kysytyistä kysymyksistä.

Brändäys käyttöön
Kertakäyttöiset kahvimukit ovat loistava tapa mainostaa brändiä ja avata uusia mahdollisuuksia insta-arvoisille noutojuomille. Asiakkaat, työntekijät ja vieraat voivat myös nauttia valitsemaansa juomaa kätevästi paperimukeista. Viisi kokoa sopii lähes kaikkiin juomavalintoihin. Yksikerroksinen materiaali sopii kylmille nesteille, kun taas kaksikerroksinen vaihtoehto on suunniteltu pitämään kahvi ja tee kuumana käsiä polttamatta. Mahdolliset tilausmäärät ovat 1–7 000 kpl, joten voit tilata tarvitsemasi määrän yrityksesi koosta riippumatta.

Innovatiiviset materiaalivaihtoehdot
Muovittomissa mukeissamme käytetään erityistä vesipohjaista pinnoitetta nestesulkuna. Muovittomat kertakäyttömukit on valmistettu tukevasta paperista ja ovat siten erittäin laadukkaita tuotteita. Ne eivät menetä muotoaan eivätkä rypisty tavallisia paperimukeja nopeammin. Voit kaiken lisäksi kompostoida ne kotonasi. Tarjoamme myös kertakäyttöisen polyeteenipinnoitteen, joka kestää entistä paremmin kosteutta ja rasvaa. Molempia vaihtoehtoja on saatavana yksi- ja kaksikerroksisina malleina.

Helppo, kattava suunnitteluprosessi
Aloita lataamalla oma mallisi tai tutustumalla muokattaviin malleihimme mukaan lukien vaihtoehdot kahviloita, yritystapahtumia tai syntymäpäiviä varten. Voit tarkistaa mallisi 3D-ympäristössä varmistaaksesi, että se on juuri sellainen kuin haluat. Me hoidamme loput. Vaihtoehtoisesti voit kassalla lisätä ostokseesi kompostoitavan paperin tai kierrätettävät muovikannet. (Huomaa, että joitain kansia ei välttämättä ole saatavana kaikissa kokovaihtoehdoissa). Jos tarvitset apua paperimukiesi suunnittelussa, ota meihin yhteyttä.

VistaPrintin valikoimassa on Paperimukit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit