Siirry suoraan pääsisältöön
Paperimukit

Paperimukit

Laita logosi yksilöllisiin mukeihin ravintoloita, tapahtumia ja muuta varten. Erinomainen kuumille tai kylmille juomille, saatavana myös kompostoituvia vaihtoehtoja. Tarkastele tietoja

Tilavuus
Materiaali
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

– Viisi kokoa, 100–400 ml – Yksikerroksinen materiaali kylmille juomille – Kaksikerroksinen materiaali kylmille tai kuumille juomille – Saatavana neljä kansivaihtoehtoa lisämaksusta
–Kompostoituvat, muovittomat vaihtoehdot – Kierrätettävät, PE-pinnoitetut vaihtoehdot

Huomaa: PE-päällystetyissä paperimukeissamme on oltava SUPD-logo. Katso lisätietoja ja hyödyllisiä suunnitteluvinkkejä Usein kysyttyä -osiostamme.

Brändäystä matkan varrelle
Kertakäyttöisten paperimukien ansiosta voit luoda tuotteillesi yhtenäisen teeman tai levittää tietoisuutta ammattimaisella, brändätyllä ulkoasulla. Mukeista asiakkaat, työntekijät ja vieraat voivat myös kätevästi nauttia valitsemaansa juomaa. Viisi kokoa sopii lähes kaikkiin juomavalintoihin. Yksikerroksinen materiaali sopii kylmille nesteille, kun taas kaksikerroksinen vaihtoehto on suunniteltu pitämään kahvi ja tee kuumana käsiä polttamatta.

Kompostoituvat ja kierrätettävät vaihtoehdot
Muovittomat materiaalivaihtoehtomme ovat täysin biohajoavia, ja niissä käytetään nestesulkuna vesipohjaista pinnoitetta. Muovittomat kertakäyttömukit on valmistettu tukevasta paperista ja ovat erittäin laadukkaita tuotteita. Ne eivät menetä muotoaan eivätkä rypisty tavallisia paperimukeja nopeammin. Tarjoamme myös PE-pinnoitettua materiaalia, joka kestää kosteutta ja rasvaa.

Helppo, tuotteen ympärille tehtävä suunnitteluprosessi
Aloita tutustumalla räätälöitäviin malleihimme tai lataa oma mallisi. Voit lisätä tilaukseesi kierrätettävät paperi- tai muovikannet. (Huomaa, että joitain kansia ei välttämättä ole saatavana kaikissa kokovaihtoehdoissa). Voit tarkistaa mallisi 3D-ympäristössä varmistaaksesi, että se on juuri sellainen kuin haluat. Me hoidamme loput. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit