Loading...
Itsestään liimautuvat osoitetarrat

Palautusosoitetarrat

Huomaa: yksikköhinta koskee yhtä tarraa.


Säästä aikaa suunnittelemalla yhtenäinen ilme kirjekuorille, pakkauksille ja muille. Tutustu toiveidesi mukaan muokattaviin mallipohjiin ja omien malliesi helppoon siirtämiseen palveluumme. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Säästä aikaa ja lisää persoonallisuutta yrityspostiin itse kiinnitettävillä tarroilla.

  • Koko 68 x 21 mm
  • Kestävä liimatausta
  • Laadukas neliväripainatus
  • Tilausmäärät 68–1 400

Haluatko lähettämiesi kirjeiden erottuvan vastaanottajan postipinkasta? Muokattavien osoitetarrojemme avulla kirjekuoriin ja paketteihin on helppo lisätä jotain yksilöllistä. Vaihtoehtoja löytyy sekä henkilökohtaiseen - että yrityskäyttöön. Joulun aikaan on kiva ilahduttaa toimituksen vastaanottajaa jouluaiheisilla osoitetarroilla.

Haluatko suunnitella yksilöllisen tuotteen? Aloita tutustumalla täysin muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. (Vai onko sinulla oma malli valmiina? Hyödynnä mallinlataustoimintoamme.) Voit myös tutustua jouluaiheisiin osoitetarroihimme, kuten joulupukki- ja lumihiutaletarroihin ja moniin muihin. Löydettyäsi suosikkimallisi voit muokata sitä haluamallasi tavalla: Lisää siihen nimesi ja osoitteesi, yrityksesi logo tai vaikkapa oma mallisi tai valokuva. Valmiit osoitetarrat painetaan valkoiselle, liimataustaiselle paperiarkille, josta ne on helppo irrottaa ja lisätä kortteihin, kutsukortteihin, laskuihin ja muihin. Valkoinen paperi on kestävä käyttää kirjeenvaihdossa, kuten kiitos- tai onnittelukorteissa, kirjekuorissa ja muissa.

Osoitetarrat

VistaPrintin valikoimassa on Palautusosoitetarrat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit