Siirry suoraan pääsisältöön

Palautusosoitetarrat

Säästä aikaa suunnittelemalla yhtenäinen ilme kirjeille, paketeille ja muille. Tutustu omien tarpeidesi mukaan muokattaviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

100 % taattu tyytyväisyys

– Koko 68 x 21 mm – Kestävä, liimautuva pohja – Kirkas neliväripainatus – Tilausmäärä 68–1 400

Haluatko kirjeenvaihtosi erottuvan muun postin joukosta? Muokattavien osoitetarrojemme avulla kirjekuoriin ja paketteihin on helppo lisätä jotain yksilöllistä. Vaihtoehtoja löytyy sekä henkilökohtaiseen - että yrityskäyttöön. Joulun aikaan on kiva ilahduttaa toimituksen vastaanottajaa jouluaiheisilla osoitetarroilla.

Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Aloita tutustumalla täysin muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. (Vai onko sinulla oma malli valmiina? Hyödynnä mallinlataustoimintoamme.) Voit myös tutustua jouluaiheisiin osoitetarroihimme), kuten joulupukin osoitetarroihin, lumihiutaletarroihin ja moniin muihin. Löydettyäsi suosikkimallisi voit muokata sitä haluamallasi tavalla: Lisää siihen nimesi ja osoitteesi, yrityksesi logo tai vaikkapa oma mallisi tai valokuva. Valmiit osoitetarrat painetaan valkoiselle, liimataustaiselle paperiarkille, josta ne on helppo irrottaa ja lisätä kortteihin, kutsukortteihin, laskuihin ja muihin. Valkoinen paperi on kestävä käyttää kirjeenvaihdossa, kuten kiitos- tai onnittelukorteissa, kirjekuorissa ja muissa.

Osoitetarrat

VistaPrintin valikoimassa on Palautusosoitetarrat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit