Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Mattapintaiset käyntikortit

Valitse tämä klassinen ja kädessä mukavalta tuntuva paperilaatu omaa käyntikorttiasi varten. Tutustu omiin tarpeisiin räätälöitäviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Luo kortti, joka saa asioita tapahtumaan.

  • 3 muotovaihtoehtoa
  • 2 paperin painovaihtoehtoa
  • 2 kulmavaihtoehtoa
  • Käsituntuma: Silkkinen etu- ja taustapuoli
  • Kirkas neliväripainatus
  • Metallinhohto- tai kohdelakkausviimeistely saatavilla

Todellinen klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista. Mattapaperiset käyntikortit ovat osoittaneet luotettavuutensa ja vakiinnuttaneet asemansa. Tämä paperilaatu on vuodesta toiseen yksi suosituimmista vaihtoehdoistamme, ja tähän on hyvä syy: kiiltämätön paperi imee enemmän mustetta, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon etenkin suurille ja värikkäille malleille.

Oletko valmis luomaan omat mattakorttisi? Aloita tutustumalla neliväripainettuihin malleihimme. (Jos sinulla on jo oma valmis malli, voit käyttää helppoa mallinlataustoimintoamme.) Kun olet valinnut suosikkisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä kaikki haluamasi yksityiskohdat. Valitse lopuksi haluamasi paperin paino, ja me huolehdimme lopusta. Korttisi toimitetaan sinulle ammattimaisesti viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

VistaPrintin valikoimassa on Mattapintaiset käyntikortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit