Loading...

Luonnonvalkoiset pinnoittamattomat käyntikortit

Valitse laadukas paperi, josta logosi ja yhteystietosi erottuvat edukseen. Tutustu omien tarpeidesi mukaan muokattaviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Suunnittele klassisen tyylikäs kortti, joka tuntuu ja näyttää hyvältä.

– Kolme kokovaihtoehtoa – 300 g/m² luonnonvalkoinen pinnoittamattoman paperilaatu – Kaksi eri kulmavaihtoehtoa: neliömäiset ja pyöristetyt – Tuntuma: muistikortti – Elävä neliväripainatus – FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Tyylikäs ja siisti ulkoasu
Haluatko laadukkaan käyntikortin, jossa korostuvat tyylikkäästi yritys, logo ja yhteystiedot? Harkitse luonnonvalkoisia pinnoittamattomia käyntikorttejamme. Sekä kortin etu- että takapuoli ovat pinnoittamattomia. Kermanvärisen paperin pinta ei kiillä ja on hieman karhea. Se on erityisen hyvä vaihtoehto, jos korttiin haluaa kirjoittaa.

Suunnittele täydellinen kortti
Ainutlaatuisen teksturoinnin ja viimeistelyn lisäksi luonnonvalkoisissa päällystämättömissä käyntikorteissa on monia muokattavia vaihtoehtoja. Valitse kolmesta eri koosta ja kahdesta eri kulmavaihtoehdosta (neliö tai pyöristetty) ja luo kortti, joka edustaa brändiäsi täydellisesti. 300 g/m²:n paksuinen päällystämätön paperimateriaali on tukevaa mutta silti kevyttä, muistikortin kaltaista materiaalia. Ja elävän neliväripainatuksen ansiosta malli erottuu selvästi ja jää mieleen.

Sujuva tilausprosessi
Oletko valmis luomaan luonnonvalkoisen päällystämättömän kortin? Aloita tutustumalla muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. (Jos sinulla on jo oma valmis malli, voit käyttää helppoa mallinlataustoimintoamme.) Valittuasi suosikkisi voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen haluamasi yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta. Tyylikkäät kortit toimitetaan sinulle ammattimaisesti viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

VistaPrintin valikoimassa on Luonnonvalkoiset pinnoittamattomat käyntikortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit