Loading...

Luonnonvalkoiset pinnoittamattomat käyntikortit

Valitse laadukas paperi, josta logosi ja yhteystietosi erottuvat edukseen. Tutustu omien tarpeidesi mukaan muokattaviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Suunnittele klassisen tyylikäs kortti, joka tuntuu ja näyttää hyvältä.

  • Kaksi eri muotoa – 324 g/m²:n pinnoittamaton paperi
  • Kaksi eri kulmavaihtoehtoa: vakio tai pyöristetty
  • Tuntuma: tervehdyskortti
  • Kirkas neliväripainatus

Haluatko laadukkaan käyntikortin, joka keskittää vastaanottajan huomion yritykseen, logoon ja yhteystietoihin? Harkitse luonnonvalkoisia pinnoittamattomia käyntikorttejamme. Sekä etu- että kääntöpuoli ovat pinnoittamattomia, joten kermanvärisen paperin mattapinta ei kiillä ja kortin pinta on hieman karhea. Luonnonvalkoinen pinnoittamaton paperi on hyvä vaihtoehto, jos lisäät kortteihin mielelläsi käsinkirjoitettuja merkintöjä asiakkaita tai kontaktejasi varten.

Oletko valmis suunnittelemaan oman luonnonvalkoisen, pinnoittamattoman korttisi? Aloita tutustumalla täysin muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. (Jos sinulla on jo oma valmis malli, voit käyttää helppoa mallinlataustoimintoamme.) Kun olet valinnut suosikkisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä kaikki haluamasi yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta. Tyylikkäät kortit toimitetaan sinulle ammattimaisesti viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen asiakkaisiin.

VistaPrintin valikoimassa on Luonnonvalkoiset pinnoittamattomat käyntikortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit