Loading...

Postitustarrat

Brändää jokainen lähetys yksilöllisten postitustarrojen avulla.
 
 
 

Selaa osoitetarrojen mallipohjia

Suunnittele tarrat helposti verkossa. Omiin tarpeisiin muokattavista mallipohjista löytyy sopivat mallit monille toimialoille.

Tähän liittyviä tuotteita

Tee lähtevästä postista ainutlaatuista ja näyttävää yksilöllisillä osoitetarroilla.

Hyödynnä postitettavat kirjekuoret ja paketit lisäämään tunnettuuttasi. Jos haet postitustarroja, kirjeensulkijoita, palautustarroja ja muita postitustuotteita, me olemme valmiita auttamaan. Voit luoda yhdenmukaiset postitustarvikkeet, jotka kuvastavat yrityksesi viestiä.

Et tarvitse suunnittelutaitoja luodaksesi persoonallisen ilmeen kirjeenvaihdollesi. Lataa vain oma mallisi tai valitse jokin mallipohjistamme ja saat sinulle suunnitellun postilähetyksen valmiina lähetettäväksi ammattimaisella otteella. Ja jos tarvitset apua, suunnittelupalvelutiimimme on valmiina auttamaan.

Olipa kyse sitten henkilökohtaisesta kirjeenvaihdosta tai yritysviestinnästä, yksilölliset postitustarramme lisäävät lähetyksiin ripauksen tyyliä. Etsitkö inspiraatiota? Tässä on seitsemän tapaa käyttää yksilöllisiä tarroja ja etikettejä erottamaan tuotteesi ja pakkauksesi muista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Suunnittelustudiossamme voit ladata ja muokata omia mallejasi helposti tarpeittesi mukaan. Mallipohjagalleriastamme löydät myös eri toimialoille tarkoitettuja muokattavia osoitetarroja. Asiantuntijamme auttavat mielellään, jos tarvitset apua.

Osoitetarrat ja kirjeensulkijat ovat vakiokokoisia, mutta postitustarroja on saatavana kahdessa koossa (pieni ja suuri). Jos haluat suunnitella tarrojen muodon itse, suosittelemme tutustumaan muotoonleikattuihin tarroihimme. Voit suunnitella niiden muodon itse omien tarpeittesi mukaan.

Kyllä, voit kirjoittaa valkoisesta paperista tehtyihin postitustarroihin lyijykynällä tai mustekynällä.

Postitustarrojen paksuus on 0,1 mm.

Kyllä, meiltä löytyy kokoelma jouluaiheisia osoitetarroja, kirjeensulkijoita ja postitustarroja.

Ilman muuta. Täältä löytyy huomioarvoisia vinkkejä:

Kontrastivärit: käytä tummia fontteja vaaleilla taustoilla ja päinvastoin parantaaksesi näkyvyyttä.

Yksinkertaista infoa: lisää vain tärkeät tiedot.

Fontin minimikoko: huomioi fontin minimikoko luettavuuden parantamiseksi.