Loading...

Kutsukortit ja ilmoitukset

Tutustu yksilöityihin tapahtumakutsuihin – erityylisiä vaihtoehtoja kaikkiin tilaisuuksiin.

Tärkeimmät merkkipäivät

Tiettyjä merkkipäiviä ei voi olla juhlimatta – juhlimatta kunnolla. Tilaa teemallisia paperitarvikkeita, juhlakoristeita ja yksilöityjä lahjoja.

Juhlista tärkeitä hetkiä niiden ansaitsemalla tavalla: valitse yksilöidyt tapahtumakutsut.

Oli kyse sitten esikoisen syntymästä tai äidin eläkkeelle jäännistä, tiettyjen tilaisuuksien juhliminen on tärkeää. Siksi VistaPrint tarjoaa käyttöösi yksilöidyt juhlakutsukortit, jotka sopivat kaikkiin tärkeisiin juhliin. Oikeanlainen kutsukortti saa vieraat innostumaan tulevasta tapahtumasta ja toimii muistutuksena, jonka voi kiinnittää vaikka jääkaappiin – ja joka voittaa tekstiviesti-ilmoituksen mennen tullen.

Kutsukorttimme kattavat monet erilaiset tapahtumat, kuten syntymäpäivät, häät ja muut pienemmät (mutta yhtä hauskat) tilaisuudet, kuten joulujuhlat ja tupaantuliaiset.

Kun selaat kuvagalleriaamme, löydät sieltä mallipohjia joka makuun: niin huomion herättävää grafiikkaa kuin hienostuneita kukkakuvioitakin. Kutsukorttien räätälöinti omiin tarpeisiin käy helposti – voit lisätä kaikki tarvittavat tiedot ja jopa hienoja koristeita vain muutamalla klikkauksella. (Kultafoliointi? Kyllä kiitos.) Kun suunnittelet kutsukorttiasi, olemme valmiina auttamaan aina tarvittaessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mallipohjiimme tarvitsee vain lisätä olennaiset tiedot, mikä tekee kutsukortin kirjoittamisesta helppoa. Kun selaat eri mallipohjia, huomaat, että niihin on jätetty tyhjää tilaa kaikkien tärkeiden tietojen lisäämistä varten. Olennaisia tietoja ovat mm. seuraavat:

 • Tiedot päivänsankarista (eli merkkipäiväänsä juhlivista henkilöistä).
 • Tapahtuman päivämäärä ja aika.
 • Tapahtumapaikka ja sen osoite.
 • Tieto siitä, pyydetäänkö vierailta vastausta (myös yhteystiedot ja viimeinen päivämäärä, johon mennessä osallistumisesta on ilmoitettava).
 • Mallinpohjan valittuasi lisäät vain tarvittavat tiedot, ja kutsukortti on valmis. Tiettyihin tilaisuuksiin tarkoitettuihin korttiin on lisätty enemmän tilaa lisätietojen antamista varten. Esimerkiksi vauva- ja morsiusjuhlien kutsukorteissa on kohta, johon voi sisällyttää tiedot lahjalistasta.

Jos sinulla on muitakin tietoja, jotka haluat antaa vieraille, voit lisätä korttiin enemmän tekstiä suunnittelustudiossamme. Mahdollisia lisätietoja voivat olla mm. seuraavat:

 • Pukukoodi.
 • Vaihtoehtoinen päivämäärä, jos ulkoilmatapahtumaa täytyy siirtää sateen takia. Tieto siitä, mitä vieraiden odotetaan tuovan mukanaan (jos mitään).
 • Pyyntö ilmoittaa ruoka-allergioista.
 • Jos kyse on lastenkutsuista, tieto siitä, odotetaanko vanhempien osallistuvan.

Kutsujen lähettämisen ajoitus riippuu tapahtumasta. Voit käyttää seuraavaa luetteloa yleisohjeena.

 • Save the date -kortit: 6–12 kuukautta ennen tapahtumaa.
 • Hääkutsut: 6–8 viikkoa aiemmin.
 • Morsius- ja vauvajuhlien kutsut: 4–6 viikkoa aiemmin.
 • Joulujuhlien ja uudenvuoden juhlien kutsut: 4 viikkoa aiemmin.
 • Syntymäpäivä-, hääpäivä- ja tupaantuliaiskutsut: 2–4 viikkoa aiemmin.

Suosittelemme tilaamaan kutsukortit 1–2 viikkoa edellä mainittuja ajankohtia aikaisemmin. Kutsujen painatukseen ja toimitukseen kuluu yleensä noin 1 viikko, joten paria viikkoa aiemmin tilaamalla sinulle jää paljon aikaa kutsujen vastaanottamiseen ja postittamiseen.

VistaPrintin kutsukortit kattavat kaikkien perinteisten merkkipäivien kutsukortit ja ilmoitukset: häät, vauvakutsut, eläkejuhlat, hääpäivät ja kastajaiset. Lisäksi valikoimaan kuuluu mallipohjia monia juhlapäiviä, kuten uudenvuodenjuhlia, joulujuhlia ja muita kausijuhlia varten.

Jos et löydä valikoimasta omaan tapahtumaasi sopivaa mallipohjaa, ota yhteyttä graafisiin suunnittelupalveluihin: he voivat muokata jotakin valmista mallipohjaa tarpeittesi mukaan tai luoda aivan uuden kutsukortin vain sinua varten.

Kyllä. Voit lisätä tilaukseen kirjekuoret, kun olet suunnitellut kortin valmiiksi. Tarjolla on monia eri tyylejä, kuten värillisiä kirjekuoria ja yksilöityjä kirjekuoria, jotka on suunniteltu sopimaan kutsukortteihisi. Voit myös jättää kirjekuoret tilaamatta (vaikka suosittelemme vahvasti tilaamaan korttiin sopivat kuoret).

Kutsukorttien ulkonäköä voi piristää monella hauskalla ja yksinkertaisella tavalla. Valitse ensinnäkin hieno, huomion kiinnittävä mallipohja, joka sopii juhlien teemaan. Päästä sitten luovuutesi valloilleen yksityiskohtien kanssa: kun räätälöit kutsukorttia omiin tarpeisiisi, voit tutustua eri värivaihtoehtoihin tai koristella kortin kultafolioinnilla tai pyöristetyillä kulmilla.

Älä unohda lisätä sopivia paperitarvikkeita: värikkäät kirjekuoret auttavat kutsukortteja erottumaan muusta postista, ja kauniit kirjeensulkijat tai osoitetarrat antavat kutsuille täydellisen loppusilauksen.