Loading...

Katukyltit

Ohjaa katukylttien pysyvillä tai väliaikaisilla viesteillä jalankulkijat ovesta sisään.
 
 
 
Ulkomainonta ja tapahtumat
Tutustu ulos ja myymälän edustalle asetettavaan monipuoliseen kylttivalikoimaan. Niihin suunniteltua viestiä ei voi ohittaa huomaamatta.
Selaa ulkokäyttöön sopivia kylttejä

Näitä ihmiset selaavat

Katukylttien avulla voit kertoa ohikulkeville asiakkaille erikoistarjouksista, alennusmyynneistä ja monesta muusta.

Etsitpä sitten pysyviä, säätä kestäviä kylttejä tai tilapäisiä, siirrettäviä opasteita, meiltä löytyy runsas valikoima katukylttejä. Esimerkiksi ulkomainostelineet ovat erinomainen vaihtoehto yrityksen nimen, aukioloaikojen ja yhteystietojen näyttämiseen ympäri vuoden. Liitutaulutelineet ovat ihanteellisia säännöllisesti vaihtuville ilmoituksille, kuten ruokalistoille tai päivittäistarjouksille. A-kyltit ovat kevyitä ja kannettavia ja sopivat siksi mainiosti yrityksesi mainostamiseen tien päällä tai markkinoilla ja tapahtumissa.

Kaikki katukylttimme ovat kaksipuolisia, joten voit kaksinkertaistaa viestisi ja houkutella asiakkaita kadun molemmilta puolilta. Katukylttejä käyttäessäsi voit vaihtaa viestisi vaivattomasti aina halutessasi, joten ne ovat loistava markkinointiväline, jota voit käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Sijoita ne myymälän, ravintolan tai toimiston ulkopuolelle maksimoidaksesi näkyvyytesi.

Usein kysyttyä

Kyllä, tällä hetkellä tarjoamme kaksipuolisia ulkomainostelineitä, A-kylttejä sekä liitutaulutelineitä.

Haastaviin sääolosuhteisiin suosittelemme ulkomainostelineitä, jotka pysyvät taatusti paikallaan. Ne on suunniteltu kestämään kovia sääolosuhteita, mikä varmistetaan täyttämällä niiden jalusta hiekalla tai vedellä. Nämä luotettavat ja vakaat opasteet toimivat hyvin myös tuulisissa sääolosuhteissa (jopa 25 m/s).

Kyllä, kunhan käytät A1-koon säänkestäviä julisteita. Muista, että sinun on ostettava julisteet erikseen katukylttiesi lisäksi.

Kyllä, sekä A-kyltit että liitutaulutelineet ovat kokoontaitettavia ja kannettavia. Ulkomainostelineissä on pyörät helpottamaan veden tai hiekan täyttämän jalustan kuljetusta.