Siirry suoraan pääsisältöön
Suositus
VistaPrint®-lippalakki brodeerauksella
Suositus
VistaPrint®-lippalakki painatuksella

Esittele viestiäsi näissä yksilöllisissä baseball-lippalakeissa.

Brodeeratut baseball-lippikset logolla ovat näyttäviä mainoslahjoja. Kosteutta siirtävästä materiaalista valmistetut yksilölliset baseball-lippiksemme varmistavat, että pysyt raikkaana koko harjoitusten ajan. Ne myös istuvat päässä tiukasti ja varmasti. Meillä on jopa yksilöllisiä trucker-lippiksiä sekä rakenteettomia vaihtoehtoja, jotka taittuvat helposti reppuun tai taskuun.

Oletko valmis suunnittelemaan omat, yksilölliset baseball-lippalakit? Valikoimassamme on painettuja ja kirjailtuja baseball-lippiksiä useissa eri väreissä, tyyleissä ja ko’oissa. Kun olet löytänyt suosikkisi, voit lisätä haluamasi yksityiskohdat verkkosuunnittelustudiossamme. Olipa kyseessä työntekijöiden univormut tai urheilujoukkueesi peliasut, meiltä löydät täydelliset, yksilölliset lippalakit.

Usein kysyttyä

Verkkosuunnittelustudiossamme voit lisätä yksityiskohtia, kuten tekstisi ja logosi tai ladata sinne tiedostoja muodossa .pdf, .ai, .jpg, .png, .doc tai .ppt.

Totta kai. Meillä on saatavana räätälöityjä baseball-lippalakkeja useilta eri tuotemerkeiltä, mukaan lukien Slazenger™, Sol’s® ja Beechfield®.

Emme suosittele lippalakeillemme konepesua emmekä koristelualueen hieromista.

Yksilöllisten lippalakkiemme kestävät, näyttävät ja teksturoidut tikkaukset antavat brodeeratuille baseball-lippalakeille ammattimaisen tyylin ja tuntuman. Muista, että meillä on myös painettuja baseball-lippalakkeja, jotka sopivat mainiosti mainoslahjoiksi.

Se riippuu tuotteesta. Meillä on hattuja, joissa on hakaskiinnitys, solki, muoviset nepparit tai jokin muu kiinnitystapa. Katso tuotteen tiedot tuotteen omalta sivulta.