Loading...

Lippikset painatuksella

Suunnittele lippalakit, joihin on painettu tai brodeerattu oma logo tai viesti. Voit käyttää lippiksiä mainostamaan joukkueesi tai yrityksesi identiteettiä. Lippikset painatuksella sopivat täydellisesti aurinkoisiin päiviin, ulkotöihin ja mainoslahjoiksi.

4 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
4 tulokset


-

Esittele viestiäsi näiden yksilöllisten, itse suunniteltujen lippisten avulla.

Brodeeratut logolippikset ovat näyttäviä mainoslahjoja. Kosteutta siirtävästä materiaalista valmistetut yksilölliset lippiksemme varmistavat, että pääsi pysyy raikkaana koko harjoitusten ajan. Lippikset myös istuvat päähän mukavan tukevasti. Meillä on jopa yksilöllisiä trucker-mainoslippiksiä sekä pehmeästä kankaasta valmistettuja malleja, jotka taittuvat helposti reppuun tai taskuun.

Oletko valmis suunnittelemaan omat yksilölliset lippalakit? Valikoimamme kattaa monet eriväriset, -tyyliset ja -kokoiset painetut ja brodeeratut lippikset. Kun olet löytänyt suosikkisi, voit lisätä haluamasi yksityiskohdat online-suunnittelustudiossamme. Oli kyse sitten työntekijöiden työasuista tai omasta urheilujoukkueesta, meiltä löydät tarpeisiisi sopivat lippikset painatuksella.

Usein kysyttyä

Voit lisätä tekstin ja kuvan kaltaisia elementtejä online-suunnittelustudiossamme ja ladata palveluun .pdf-, .ai-, .jpg-, .png-, .doc- ja .ppt-tiedostoja.

Totta kai. Meiltä löydät brodeerauksella tai painatuksella varustettuja lippiksiä eri tuotemerkeiltä, joita ovat mm. Slazenger™, Sol’s® ja Beechfield®.

Suosittelemme, ettet hankaa tai pese koneessa yksilöidyn lippiksen koristeltua osaa.

Omalla brodeerauksella varustetuissa lippiksissä on värikäs, kestävä kirjailu, joka tuntuu teksturoidulta kohokuvioinnilta. Se antaa brodeeratulle lippikselle ammattimaisen ilmeen. Muista, että meiltä löytyy myös muita yksilöityjä lippiksiä ja tuotteita, jotka ovat mahtavia mainoslahjoja.

Se riippuu tuotemallista: joissakin on tarranauhasuljin ja joissakin on solki tai muovinen painonappi tai jokin muu mekanismi. Katso tuotteen tiedot tuotteen omalta sivulta.