Loading...

Kutsukortit teinien syntymäpäiville

Juhlista merkkipäivää luomalla yksilölliset kutsukortit syntymäpäiväjuhlia varten. Valikoima kattaa iät välillä 1–100, ja mukana on paljon erilaisia tyylejä, paperilaatuja ja muita vaihtoehtoja. Tarkastele tietoja

Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Juhlista pyöreitä vuosia niiden ansaitsemalla tavalla.

  • 4 kokovaihtoehtoa
  • 8 paperilaatua
  • Vakiomalli tai pyöristetyt kulmat
  • Kirkas neliväripainatus
  • Haluttaessa mukaan myös kirjekuoret

Oletko valmistautumassa erityiseen syntymäpäivään? Yksilölliset kutsukortit auttavat luomaan juhlatunnelmaa ja osoittavat juhlittavalle henkilölle, miten paljon välität hänestä. Valikoimamme sisältää kutsukorttivaihtoehtoja kaikille ikäryhmille yksivuotissynttäreistä senioreihin saakka, sekä runsaasti mm. 30-, 40- ja 50-vuotissyntymäpäiväkortteja siltä väliltä. Ja hyödyntämällä monia eri mukautusvaihtoehtoja – tyylit, paperilaadut ja muut elementit – voit helposti luoda kutsukortteja, jotka näyttävät upeilta ja tuntuvat mukavalta kädessä.

Aloita merkkipäiväkutsujen luominen tutustumalla galleriaamme, josta löydät täysin muokattavia malleja – mukaan lukien valokuvalliset ja valokuvattomat vaihtoehdot. Löydettyäsi mieleisesi mallin voit räätälöidä sen haluamallasi tavalla lisäämällä omat tietosi, kuten nimen, päivämäärän ja muita yksityiskohtia. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain tehdä tilauksesi ja antaa meidän hoitaa loput. Kutsut painatetaan ammattimaisesti, pakataan ja toimitetaan sinulle. Juhlatunnelman luominen alkaa tästä!

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit