Oikeudellinen huomautus

Verkkosivuston on tuottanut www.vistaprint.fi:

Vistaprint B.V.
Hudsonweg 8
5928 LW Venlo
Alankomaat
Puh: +31 (0)77 850 7700
Fax: + 31 (0)77 850 7708
Yhteydenotot: käy Ota meihin yhteyttä -sivullamme
Oikeudelliset asiat: [email protected]

Toimitusjohtajat:

Sean Quinn

Kaupallinen rekisteri ja alv-rekisteröintinumero:

Rekisteröity Alankomaissa kaupparekisterinumerolla: 12051083
ALV-tunnus Suomessa: FI21358255
Lue [ALV-käytäntömme] (/alv-kaytanto) saadaksesi lisätietoja ALV-kuitista ja toimitusmaassa sovellettavista alv-veroista.

Asiakastuki:

Tarvitsetko apua? Soita meille numeroon 0800 145 724 – palvelemme ma–pe klo 9.00-18.00 välisenä aikana.
Asiakaspalvelumme on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

Tietoja verkkovälitteisestä riitojenratkaisusta:

Euroopan komissio tarjoaa foorumin riitojen ratkaisemiseksi tuomioistuinten ulkopuolella (ODR-alusta): http://ec.europa.eu/odr. Emme aloita riitojenratkaisumenettelyä ennen SGC:tä (Hollannin kuluttajavalituslautakunta).

__ Immateriaalioikeudet:__

Vistaprintin patentit, mallit, tavaramerkit tai muut tunnusmerkit, joita käytetään verkkosivustollamme, ovat kansallisen, EU:n ja kansainvälisen oikeuden suojaamia. Klikkaa [tästä] (/patentti-tavaramerkki-huomautuksia) saadaksesi yleiskuvan patenteistamme ja tavaramerkeistämme.
Patenttien, mallien, tavaramerkkien (tai muiden tavaramerkkejämme vastaavien tuotteiden) tai muun verkkosivustollamme olevan sisällön, mukaan lukien minkä tahansa sen osan, jäljentäminen, kopiointi ja käyttö on ehdottomasti kielletty ilman kirjallista lupaa, lukuun ottamatta käyttöehdoissamme määriteltyjä poikkeuksia.

Ilmoita sivusto poistettavaksi:

Jos huomaat asiakkaan sivuston, jota Vistaprint isännöi, rikkovan käyttöehtojamme tai verkkosivustojen käyttöehtoja, esimerkiksi jos ne käyttävät tekijänoikeuksilla suojattua materiaaliasi tai tavaramerkkiäsi, voit tehdä meille ilmoituksen. Lue käytännöstämme lisäohjeita, jotka koskevat asiakkaan sivustoa koskevan poistopyynnön tekemistä ja sitä, mitä tietoja tarvitsemme tällaisen pyynnön käsittelemiseksi.

Tietojen julkaiseminen tai muut oikeudelliset pyynnöt:

Lue oikeudellista valvontaa koskevat käytäntömme, jos olet valvova tai valtion viranomainen ja haluat lähettää meille pyynnön tietojen julkaisemiseksi tai muun pyynnön, jotta voit varmistua siitä, että pyyntö on laillinen ja täyttää tiukat vaatimuksemme asiaa tukevien tietojen ja asiakirjojen osalta (esim. kirjelomake, tuomioistuimen määräys tai oikeudellinen haaste).