Loading...

Reput

Reppuun painettuna yrityksen tai joukkueen logo tai itse suunniteltu malli näyttää hyvältä. Online-suunnittelustudion avulla repun suunnittelu on helppoa. Oletpa sitten työmatkalla tai tutustumassa uuteen paikkaan, ota mukaasi reppu, joka kertoo sinusta.


2 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
2 tulokset


-

Luo brändillä varustettuja reppuja, jotka esittelevät yrityksesi, seurasi tai joukkueesi logoa.

Brändätyt reput ovat käytännöllisiä ja mukavia ja mainostavat logoasi aina liikkeellä ollessasi. Mukautettavia reppuja on monia eri tyylisiä – meiltä saat kevyitä malleja, pehmeitä narureppuja ja tukevampiakin malleja, jotka sopivat retkeilyyn tai laitteiden kuljettamiseen työmatkoilla. Tietokonerepuissamme on taskut laitteesi erottamiseksi muista tavaroistasi sekä säädettävät olkaremmit mukavaa kantamista varten.

Mukautettu reppu on käytännöllinen mainoslahja, joka muistuttaa ihmisiä yrityksestäsi aina ollessaan käytössä. Anna koko tiimille kiitokseksi tai lahjaksi messukävijöille, niin logosi tulee huomatuksi.

Usein kysyttyä

Kyllä. Kun olet tehnyt alustavat valintasi, voit siirtää mallitiedostot palveluumme. Niiden on oltava jossakin seuraavista muodoista: .pdf, .ai, .jpeg, png tai .ppt.

Tässä suunnitteluvinkkimme:

  • Käytä selkeitä fontteja, jotta tekstisi on helppo lukea.
  • Varmista, että malli näkyy myös kauempaa.
  • Valitse reppuväri, joka saa mallisi värit erottumaan.

Totta kai – kun olet valmis, sinulla on mahdollisuus esikatsella työ. Voit tarkastella suunnittelemaasi reppua palvelussamme – voit jopa tallentaa mallin, jos haluat näyttää sen jollekulle muulle ennen tilauksen tekemistä.

Yksilöityjä reppuja on saatavilla useissa eri väreissä. Musta on kestosuosikki, mutta tarjolla on myös sinistä, harmaata, punaista ja monta muuta väriä.

Kyllä, reppuja koskee vähimmäistilausmäärä. Joitakin reppuja voi tilata kerralla vain 6 kappaletta, kun taas toisten vähimmäistilausmäärä on 25 kappaletta.