Siirry suoraan pääsisältöön

Suunnittele brändätyt reput yrityksesi, seurasi tai joukkueesi logolla.

Brändätyt reput ovat käytännöllisiä, mukavia ja mainostavat logoasi liikkeellä ollessasi. Mukautettavia reppuja on useissa eri tyyleissä – löydät kevyitä, pehmeitä, kiristysnyörillisiä sekä tukevampia malleja, jotka sopivat retkeilyyn tai laitteiden kuljettamiseen työmatkoilla. Läppärireppuissa on taskuosastot, jotka auttavat pitämään laitteen erossa muista tavaroista sekä säädettävät olkaimet mukavuuden lisäämiseksi.

Personoidut reput ovat käytännöllinen hyötytuote ja pitävät yrityksesi näkyvillä, missä ikinä liikutkin. Anna koko tiimille kiitokseksi tai lahjaksi messukävijöille, niin logosi tulee huomatuksi.

Usein kysyttyä

Kyllä. Kun olet tehnyt alustavat valintasi, voit siirtää mallitiedostot palveluumme. Niiden on oltava jossakin seuraavista muodoista: .pdf, .ai, .jpeg, png tai .ppt.

Tässä suunnitteluvinkkimme:

  • Käytä selkeitä fontteja, jotta tekstisi on helppo lukea.
  • Varmista, että malli näkyy myös kauempaa.
  • Valitse reppuväri, joka saa mallisi värit erottumaan.

Totta kai – kun olet valmis, sinulla on mahdollisuus esikatsella työ. Voit tarkastella suunnittelemaasi reppua palvelussamme – voit jopa tallentaa mallin, jos haluat näyttää sen jollekulle muulle ennen tilauksen tekemistä.

Reput ovat saatavilla useissa eri väreissä. Musta on kestosuosikki, mutta tarjolla on myös sinistä, harmaata, punaista ja monia muita.

Kyllä, reppuja koskee vähimmäistilausmäärä. Joitakin reppuja voi tilata kerralla 6 kappaletta, kun taas toisten vähimmäistilausmäärä on 25 kappaletta.