Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Selaa muokattavia kylttejämme

Onko tapahtuma tai messut tulossa?

Osta sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettuja opasteita, kuten banderolleja, pöytäliinoja, pöytäesitteitä ja paljon muuta.

Luo rohkeita ja yksilöllisiä kylttejä, joita asiakkaat eivät voi olla huomaamatta tai joita he eivät voi vastustaa.

Etsitkö tapoja mainostaa yritystäsi? Laajenna ajattelutapaasi. Ammattimaiset kyltit auttavat melun keskellä kiireisissä ympäristöissä, olipa sinulla sitten liike vilkkaalla kadulla tai osasto messuilla. VistaPrintillä on laaja valikoima opastevaihtoehtoja yksilöidyistä julisteista pöytäliinoihin, autokyltteihin ja moniin muihin tuotteisiin. Meiltä löytyy vaihtoehdot elämäsi kaikkiin juhliin. Julisteita vauvakutsuihin, syntymäpäiväbanderolleja ja hääpihakylttejä.

Etsi sinulle parhaiten sopiva kylttityyli. Meiltä löydät laajan valikoiman muokattavia malleja, joihin voit lisätä oman tyylisi. Tai voit jopa käyttää helppoa mallinlataussovellustamme painattaaksesi itse suunnittelemasi mallin. Oli niin tai näin, saat printatun, personoidun kyltin, joka toimitetaan sinulle kolmen päivän sisällä. Jos tarvitset apua, kyltinpainatuseksperttimme ovat valmiita auttamaan, jotta prosessin jokainen vaihe sujuisi mahdollisimman kivuttomasti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Se riippuu omista tarpeistasi. Banderollit ovat tarjoamistamme malleista suosituin ja monikäyttöisin vaihtoehto. Ne kestävät käytössä noin 2–5 vuotta riippuen sääolosuhteista ja altistumisesta auringonvalolle. Myös liput ovat hyvä vaihtoehto ulkokäyttöön, jos sinulla on käytettävissäsi riittävästi tilaa.

Suosittelemme, että siirrät mallisi .PDF-tiedostona, jonka resoluutio on vähintään 150 dpi.

Emme tällä hetkellä tarjoa mittatilauskokoja. Valikoimissamme on kuitenkin paljon eri kokoja, joten saatat hyvinkin löytää omia tarpeitasi vastaavan mallin.

Ei tällä hetkellä. Jos sinulla on muita tuotteisiin liittyviä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä.