Loading...

Tehosta markkinointiasi.

– Seitsemän eri kokoa – Kolme eri muotoa – Yksi- tai kaksipuoliset painatusvaihtoehdot – Kestää jopa 65 km/h:n tuulen – Valikoima lipunjalkavaihtoehtoja – 110 g/m² kuluttajakäytön jälkeen kierrätettyä polyesteriä

Huomaa: Saat tärkeää tietoa lipun kokoamisesta lataamalla tämän PDF-oppaan.

Erotu eduksesi
Haluatko erottua muista vilkkaalla kadulla tai ruuhkaisilla messuilla? Rohkeat mainosliput ovat kätevä tapa kiinnittää huomio yritykseesi, myyntipöytääsi tai tapahtumatelttaasi. Ne ovat myös tehokas ja näkyvä markkinointiväline, jolla saa ohikulkijat ja autoilijat huomaamaan yrityksesi nimen, logon ja värit.

Helppo asentaa
Mainoslippujemme mukana toimitetaan kaikki tarvikkeet lipun pystyttämiseksi tasaiselle pinnalle: Pakkaukseen sisältyy säänkestävä polyesterilippu, lasikuitutanko, valitsemasi jalusta ja pehmustettu kantolaukku lipun helppoa kuljetusta varten.

Intuitiivinen suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Tutustu muokattaviin lippumalleihimme, joista löydät myös toimiala- ja tapahtumakohtaisia vaihtoehtoja. Kun olet löytänyt suosikkisi, voit lisätä siihen haluamasi yksityiskohdat verkkostudiossamme. Me hoidamme loput, painamme ja toimitamme tilauksesi ammattitaidolla. Mainoslippusettisi toimitetaan tyylikkäänä ja valmiina herättämään huomiota.

VistaPrintin valikoimassa on Mainosliput mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit