Siirry suoraan pääsisältöön

Mainosliput

Suunnittele itsellesi näyttävä ja säätä kestävä mainos. Lippusetti sisältää mukautettavan polyesterilipun, kepin, alustan ja kantolaukun.


Onko sinulla jo tanko ja jalusta? Tästä voit tilata vain lippukankaan. Tarkastele tietoja

Muodot
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

– Neljä eri kokoa muodon mukaan – Kolme eri muotoa – Kestävää 110 g/m² polyesteriä – Yksi- tai kaksipuolinen painatus – Mukana tanko, ristijalka ja kantolaukku – Kestää jopa 59 km/h:n tuulen – Saatavana myös muita telinevaihtoehtoja – Valmistettu 95 % kierrätetystä polyesteristä

Tule huomatuksi
Haluatko erottua vilkkaalla kadulla tai messujen vilskeessä? Lihavoidut mainosliput ovat kätevä tapa kiinnittää huomio yritykseesi, myyntipöytääsi tai tapahtumatelttaasi. Ne ovat myös tehokas ja näkyvä markkinointiväline, joka tarjoaa tilaisuuden saada ohikulkijat ja autoilijat huomaamaan yrityksesi nimen, logon ja värit.

Helppo asettaa
Mainoslippujen mukana tulee kaikki mitä tarvitset sen asettamiseen tasaiselle alustalle: Pakkaukseen sisältyy säänkestävä polyesterilippu, lasikuitu- ja alumiinitanko, ristijalka ja pehmeä kantolaukku lipun helppoa kuljetusta varten.

Intuitiivinen suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Tutustu muokattaviin lippumalleihimme, joista löydät myös toimiala- ja tapahtumakohtaisia vaihtoehtoja. Kun olet löytänyt suosikkisi, voit lisätä siihen haluamasi yksityiskohdat verkkostudiossamme. Me hoidamme loput, painamme ja toimitamme tilauksesi ammattitaidolla. Mainoslippusetti toimitetaan tyylikkäänä ja valmiina kääntämään päitä.

VistaPrintin valikoimassa on Mainosliput mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit