Loading...

Mainosliput

Suunnittele itsellesi näyttävä ja säätä kestävä mainos. Lippusetti sisältää mukautettavan polyesterilipun, kepin, alustan ja kantolaukun.


Onko sinulla jo tanko ja jalusta? Tästä voit tilata vain lippukankaan. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Muodot
Koko
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

Suuri mainoslippu kestää kaikkia sääolosuhteita.

  • 12 erilaista muoto- ja kokovaihtoehtoa.
  • Valmistettu kestävästä 110 g/m²:n polyesteristä.
  • Yksi- tai kaksipuolinen tulostusmahdollisuus.
  • Mukana toimitetaan tanko, ristijalka ja kantolaukku.
  • Kestää tuulta maksimissaan 37 mph (59 kph).
  • Saatavana on myös muita lippujalkavaihtoehtoja.
  • Valmistettu 95-prosenttisesti kierrätetystä kulutusjätteestä saadusta polyesteristä.

Huomautus: ristijalka ja vesipussi toimitetaan jokaisen tilauksen mukana. Ennen kassalla maksamista voit lisätä tilaukseen muitakin lippujalkavaihtoehtoja.

Erotu eduksesi
Haluatko erottua muista vilkkaalla kadulla tai ruuhkaisilla messuilla? Rohkeat mainosliput ovat kätevä tapa kiinnittää huomio yritykseesi, myyntipöytääsi tai tapahtumatelttaasi. Ne ovat myös tehokas ja näkyvä markkinointiväline, joka tarjoaa tilaisuuden saada ohikulkijat ja autoilijat huomaamaan yrityksesi nimi, logo ja värit.

Helppo koota
Mainoslipun mukana toimitetaan kaikki, mitä tarvitset sen asettamiseen tasaiselle alustalle: pakkaukseen sisältyy säänkestävä polyesterilippu, lasikuitu- ja alumiinitanko, ristijalka, vesipussi ja jopa pehmeä kuljetuslaukku, joka tekee lipun kuljetuksesta helppoa. Tarvitsetko muita lippujalkavaihtoehtoja? Meiltä voit ostaa muitakin jalkamalleja lippua varten. Täällä voit tutustua kierrejalkaan, autonrengasjalustaan ja jalkakäytäväjalustaan.

Intuitiivinen suunnittelustudio
Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Tutustu muokattaviin lippumalleihimme, joista löydät myös toimiala- ja tapahtumakohtaisia vaihtoehtoja. Kun olet löytänyt suosikkisi, voit lisätä siihen haluamasi yksityiskohdat verkkostudiossamme. Me hoidamme loput, painamme ja toimitamme tilauksesi ammattitaidolla. Mainoslippusetti toimitetaan tyylikkäänä ja valmiina kääntämään päitä.

VistaPrintin valikoimassa on Mainosliput mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit