Loading...

Nidotut esitteet

Suunnittele ainutlaatuisia ja muokattavia ruokalistoja, katalogeja ja paljon muuta. Nidotut esitteet jopa 60 muokattavalla sivulla. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Sivumäärä (kansi mukaan lukien)
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Tarjoa yksityiskohtaisia tietoja hyvännäköisen ja kätevän esitelehtisen avulla.

  • 2 kokovaihtoehtoa ja 2 suuntausvaihtoehtoa
  • 8–92 sivua per esite (sisältää 4 mukautettavaa kansisivua)
  • Matta- tai kiiltäväpintainen paperi
  • Laminoitu kansi
  • Nidottu (satulasidonta)
  • Kaksipuolinen neliväripainatus

HUOMAUTUS: Saat tärkeitä tietoja oman nidotun esitteesi luomisesta lataamalla tämän PDF-muotoisen oppaan.

Monikäyttöinen ja informatiivinen
Olitpa suunnittelemassa ruokalistoja, lehtiä tai luetteloita, yksilölliset painotuotteet antavat asiakkaille hyvän kuvan yrityksestäsi. Ne ovat kompakteja ja käteviä, ja ne on helppo sisällyttää mainosmateriaaleihin, mainoslahjoihin ja moneen muuhun. 4–88 sisäsivua tarjoaa runsaasti tilaa kuvien, taulukkojen ja muiden tärkeiden ja näyttävien tietojen sisällyttämiseen.

Vaikuttava ja kestävä
Räätälöidyn esitepainatuksemme ansiosta teet vaikutuksen laadukkaalla ja hienostuneella otteella. Jokaisessa satulanidotussa esitteessä on neljä kansisivua (kaksi etu- ja kaksi takasivua). Matta- ja kiiltäväpintaisten kansivaihtoehtojen, neliväripainatuksen ja metallisten sidontaniittien ansiosta esitteesi on sekä kestävä että tyylikäs.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Kätevän lataustoiminnon ansiosta oman esitteen painattaminen on todella helppoa. Aloita valitsemalla esitteen koko ja sivumäärä ja lataa sitten PDF-tiedosto helpon latausjärjestelmämme avulla. Valitse seuraavaksi kansi- ja sisäsivun materiaali ja siirry sitten kassalle. Sen jälkeen me hoidamme loput ja varmistamme, että tiedostosi on oikeassa muodossa ja painovalmis. Laadukkaasti painetut tuotteesi saapuvat viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit