Loading...

Yksilöidyt urheiluvaatteet 

Paranna tiimisi ulkoasua sekä töissä että töiden ulkopuolella räätälöidyn urheiluvaatemallistomme avulla. Tyylikkäistä urheilupaidoista mukavantuntuisiin huppareihin, hengittäviin takkeihin ja moneen muuhun. Saat painatuksen kaikkiin. 

7 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
7 tulokset-

Pysy aktiivisena mukavasti ja tyylikkäästi personoitavan urheiluvaatemallistomme avulla. 

Päivitä joukkueesi vaatekaappi yksilöllisillä urheiluvaatteilla, joita he voivat käyttää toimistossa, yritysmatkoilla, urheiluturnauksissa, kuntosalilla ja muissa paikoissa – logosi ollessa aina esillä. Näissä toiveidesi mukaan suunnitelluissa vaatekappaleissa on kosteutta siirtävä materiaali ja tavallista suurempi jousto, ja ne ovat myös erittäin helppohoitoisia.

Valittavissa on monia eri tuotteita, kuten liikkumiseen suunniteltuja pikeepaitoja, kosteutta siirtäviä huppareita ja fleecetakkeja tunnetuilta brändeiltä, ​​mukaan lukien Elevate™, Russell™, Sol’s®, B&C™ ja Projob.  

VistaPrintin palvelussa voit lisätä urheiluvaatteisiin oman logosi, iskulauseesi tai yhteystietosi intuitiivisen suunnittelustudiomme avulla. Ainutlaatuiset yksityiskohdat saavat näkyvyyttä erilaisten koristelutekniikoiden ansiosta. Tuotteesta riippuen personointi voidaan tehdä esimerkiksi brodeerauksella tai lämpösiirtopainatuksella. Ja jos tarvitset apua oman mallisi viimeistelyssä, asiantuntijamme ovat vain yhden klikkauksen päässä. 

Usein kysyttyä

Hyvässä urheiluvaatekappaleessa yhdistyvät toimivuus, mukavuus ja brändäys. Toiveidesi mukaan personoitu takki voisi olla hyvä valinta kävelylle kylmässä säässä, mutta pikeepaita yksinään ei. Onneksi valikoimissamme on myös huppareita, collegepaitoja, T-paitoja ja paljon muuta – kaikki erinomaisia vaihtoehtoja, olitpa sitten aktiivinen töissä, kuntosalilla tai missä tahansa siltä väliltä. 

Intuitiivisen suunnittelustudiomme avulla voit lisätä urheiluvaatteisiin monia ainutlaatuisia yksityiskohtia – logon, yhteystiedot, työntekijöiden nimet ja paljon muuta. Nämä yksityiskohdat tekevät luomuksistasi ainutlaatuisia ja antavat brändillesi näkyvyyttä kaikkialla, missä ihmiset pitävät asusteitasi päällään.  

Mallistomme sisältää tuotteita lukuisilta tunnetuilta valmistajilta, ​​kuten Sport-Tek®, Columbia®, adidas®, The North Face® ja monet muut – saatavuuden mukaan. Monet näistä merkeistä tunnetaan hyvin korkealaatuista, kestävistä vaatteistaan. 

Suurimmalla osalla brändätyistä urheiluvaatteista ei ole minimitilausmäärää. Jos kuitenkin tilaat suuremman määrän, alennus kasvaa tilauksesi määrän mukaan. 

Erilaiset koristelutekniikat ovat käytettävissä tuotteesta riippuen. Esimerkiksi brodeeraukseen on mahdollista valita jopa 12 erilaista kirjontaväriä, mikä takaa kestävän ja ammattimaisen tyylin. Lämpösiirtopainatus taas tarjoaa rajattomasti värivaihtoehtoja, joten lopputuloksena on varmasti näyttävä ja värikäs asu.