Loading...

Automagneetit

Varusta ajoneuvosi magneettikyltillä, joka mainostaa yritystäsi ollessasi liikenteessä. Tutustu omiin tarpeisiin räätälöitäviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Laita mainoksesi töihin tien päällä.

  • 4 kokovaihtoehtoa
  • Magneetin paksuus 0,85 mm
  • Kestävä ja tuulitestattu pito
  • Kirkas, haalistumaton painatus

Etsitkö uutta tapaa kasvattaa tietoisuutta yrityksestäsi? Toiveidesi mukaan suunniteltujen automagneettien avulla voit kiinnittää tehokkaan mainoksen autosi oveen tai pakettiautosi kylkeen nopeasti ja kätevästi. Kestävä, säänpitävä ja tuulitunnelissa testattu magneettikyltti tuo yrityksellesi huomiota sekä jalankulkijoilta että muilta kuskeilta. Magneetit ovat hyvä tapa voimakkaan ensivaikutelmaan luomiseen.

Oletko valmis aloittamaan? Tutustu täysin räätälöitävien mallivaihtoehtojemme valikoimaan. (Tai jos sinulla on jo valmis malli, käytä mallinlatausvaihtoehtoamme.) Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä kaikki tärkeät tiedot ja yksityiskohdat ja valitsemalla vaihtoehdot, jotka sopivat sinulle parhaiten. Käytämme haalistumatonta UV-mustetulostusta suunnittelemasi mallin painamiseen automagneetin mattapinnalle. Lopputulos herättää aina positiivista huomiota, olitpa autollasi liikkeellä missä tahansa.

VistaPrintin valikoimassa on Automagneetit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit