Loading...

Kiitoskortit ja muistolahjat 

Kortit täynnä kiitollisuutta

Lähetä mieleenpainuvampi ”kiitos” tyylikkäällä, häittesi teemaan sopivalla mallilla.

Muistolahjat

Vaali suurta päivääsi joka päivä ja aseta upeat hääkuvasi esille.
Me katamme kaikki häätarvikkeisiin liittyvät tarpeesi
Löydät upeat tarvikkeet suunnittelun kaikkiin vaiheisiin, kuten esimerkiksi kauniit kutsukortit, kiitoskortit ja paljon muuta.
Selaa kaikkia hääaiheisia tuotteita

Koe elämys uudelleen häämuistojen ja kiitoskorttien avulla.

Kokoonnuitte yhteen, juhlitte ja tanssitte. Häät ovat teknisesti ottaen ohi, mutta ilon ei tarvitse loppua. Tässä kohtaa hääkiitoskortit tulevat kuvaan. Yksilölliset kiitoskortit, joihin on liitetty oma kädenjälkesi (ehkäpä yksi hääkuvistasi), osoittavat vieraillesi suurta kiitollisuutta ja antavat sinulle tilaisuuden muistella tärkeää päivääsi. Korttimme on painettu premium-paperille, ja valikoimasta löytyy erilaisia malleja ja teemoja. Tämä sekä reilu hinnoittelumme tarkoittaa, että voit kiittää tyylikkäästi budjettisi rajoissa.

Vieraat eivät tietenkään ole ainoita, jotka pääsevät ihailemaan hääkuviasi. VistaPrintin personoitujen lahjojen avulla voit painattaa nuo kuvat muistoesineisiin, jotka värittävät sinun ja rakkaasi yhteistä kotia. Luo elinvoimainen canvas-taulu olohuoneeseen tai muisto, jonka voit ottaa mukaan toimistoon, kuten vaikkapa seinäkalenteri. Valokuvalahjat ovat myös suloisia vuosipäivälahjoja. Loppujen lopuksi yksivuotispäivä on täällä ennen kuin huomaatkaan...

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kiitoskorttien kirjoittamiseen on olemassa useita vakiintuneita tapoja. Tässä tiivistelmä tärkeimmistä:

Lähetä, lähetä, lähetä. Jotkut parit saattavat miettiä, ovatko kiitoskortit edes tarpeen. Lyhyt vastaus? Ilman muuta ovat. Ne saattavat tuntua pieneltä eleeltä, mutta niiden tarkoitus on kiittää vieraita heidän häihin käyttämästään ajasta, rahasta ja vaivannäöstä. Jos sinulla on vieraita, jotka eivät päässeet osallistumaan, mutta lähettivät silti lahjan, varmista, että hekin ovat listalla.

Ajoitus on tärkeä. Kiitoskortit olisi hyvä lähettää mahdollisimman pian häiden jälkeen. Mutta...elämässä on kiireitä. Lisäksi korttien laatimiseen voi kulua huomattavan paljon aikaa, varsinkin jos vieraslista oli laaja. Ellet saa hoidettua niitä heti, postitus kolmen kuukauden kuluessa hääpäivästä on täysin hyväksyttävää.

Älä unohda toimittajia. Suuri päiväsi ei olisi ollut täydellinen ilman hääkakkusi leiponutta leipuria tai kukkakimppusi tehnyttä kukkakauppiasta. He arvostavat muistamista siinä missä vieraasikin! Itse asiassa kaikkien häiden järjestelyissä auttaneiden henkilöiden tulisi saada kiitoskortti. Tämä sisältää tapahtumapaikan järjestäjän, DJ:t, virkailijan jne.

Kiitoskorteissa voi puhutella henkilöitä etunimillä. Jos kirjoitat pariskunnalle tai koko perheelle, sisällytä mukaan kaikki, jotka osallistuivat ja/tai lisäsivät nimensä häälahjaan. Kirjekuoret voi sen sijaan muotoilla hieman muodollisemmin ja niissä voi käyttää sukunimiä ja titteleitä, kuten herra, rouva, tohtori jne.