Loading...

Yksilölliset peitot

Kietoudu lämpimiin muistoihin sherpa- tai fleece-kankaisen peiton avulla. Voit painattaa peittoon yhden valokuvan tai valokuvakollaasin. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Siirrä kuvasi palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Kiedo itsesi tai rakkaimpasi pehmeän, personoidun peiton antamaan lämpöön.

– Kaksi kokoa – 100 % polyesteriä – Sherpa- tai fleece-kangasta – Yksittäinen kuva tai kuvakollaasi – Yksipuolinen neliväripainatus

On aika käpertyä sohvannurkkaan
Kietoudu yksilölliseen sherpa-peittoosi. Sherpa-peitosta saa hauskan lahjan ystäville tai uuden artikkelin kodin sisustamiseen. Lisäämällä peittoon yhden tai useamman suosikkikuvasi voit suunnitella ainutlaatuisen lahjan, joka on paitsi monikäyttöinen myös budjetillesi sopiva. Koristele peitto suosikkikuvallasi tai -mallillasi varmistaaksesi hymyn käyttäjän huulille.

Fleece vai sherpa?
Kumpikin on hyvä valinta. Molemmat on valmistettu erittäin pehmeästä, mukavantuntuisesta ja konepestävästä 100 % polyesteristä. Sherpassa on pörröisempi takapuoli ja se on hieman pehmeämpi, lämpimämpi ja paksumpi. Sen etupuolella on mattapintainen viimeistely. Fleece-peitto on edullisempi valinta. Siinä on myös hieman kiiltävä etupuoli. Joka tapauksessa ne molemmat sopivat lahjaksi sekä perheenjäsenille että kollegoille.

Helppo suunnitella
Oletko valmis suunnittelemaan persoonallisen peiton? Valitse mieleisesi vaihtoehdot sinulle sopivan peiton malliin tai lataa oma mallisi. Meiltä löytyy malleja, jotka sisältävät tekstiä, kuvioita ja erilaisia vaihtoehtoja useampienkin valokuvien asetteluun. Yksilölliseen makuusi löytyy varmasti sopivia malleja aina typografisesta ulkoasusta rohkeisiin ja värikkäisiin malleihin. Löydettyäsi suosikkisi lisää malliin haluamasi yksityiskohdat, kuten kuvat, teksti tai jotain muuta. Jätä loput meille – me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Kotoisan näköinen sherpa- tai fleece-peitto toimitetaan sinulle valmiina ympärille kiedottavaksi.

yksilöllinen peitto perhevalokuvilla

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit