Loading...

Yksilölliset peitot

Kietoudu lämpimiin muistoihin sherpa-kankaisen tai fleece-peiton avulla. Voit painattaa peittoon yhden valokuvan tai valokuvakollaasin. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Siirrä kuvasi palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Kiedo itsesi tai rakkaimpasi sherpa-peiton antamaan lämpöön.

– Kaksi kokoa – 100 % polyesteriä – Sherpa- tai fleece-kangasta – Yksittäinen kuva tai kuvakollaasi – Yksipuolinen neliväripainatus

On aika käpertyä sohvannurkkaan
Kietoudu yksilölliseen sherpa-peittoosi. Etsitpä sitten hauskaa lahjaa ystäville tai uutta artikkelia kodin sisustukseen, sherpa-peitot auttavat siinä – kirjaimellisesti. Koristele se suosikkikuvallasi tai -mallillasi, ja sen käyttäjältä ei hymy hyydy.

Fleece vai sherpa?
Kumpikin on hyvä valinta. Molemmat on valmistettu erittäin pehmeästä, mukavantuntuisesta ja konepestävästä 100 % polyesteristä. Sherpassa on pörröisempi takapuoli ja se on hieman pehmeämpi, lämpimämpi ja paksumpi. Sen etupuolella on mattapintainen viimeistely. Fleece-peitto on edullisempi valinta. Siinä on myös hieman kiiltävä etupuoli. Joka tapauksessa ne molemmat sopivat lahjaksi sekä perheenjäsenille että kollegoille.

Helppo suunnitella
Oletko valmis suunnittelemaan yksilöllisen peiton? Valitse mieleisesi vaihtoehdot sinulle sopivan peiton suunnitteluun tai lataa oma mallisi. Lisää sitten haluamasi yksityiskohdat, kuten kuva, teksti tai jotain muuta. Jätä loput meille – me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Sherpa- tai fleece-peitto toimitetaan sinulle mukavantuntuisena ja valmiina ympärille kiedottavaksi.

yksilöllinen peitto perhevalokuvilla

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit