Loading...

Yksilöidyt vaatteet, kassit ja paljon muuta

Meiltä löydät kaiken tarvittavan arkiasuista viikonloppulaukkuihin.
Vahvista tiimisi yhteishenkeä yhtenäisellä vaatetuksella.
Luo yhtenäinen ilme tiimillesi ja lisää yksilöllisiä yksityiskohtia kullekin henkilölle joutumatta aloittamaan suunnittelua alusta joka kerta.
Aloita

Selaa tuotteita, joista emme voi olla puhumatta.

Selaa tuotteita, joista emme voi olla puhumatta.
 
 
 
 

Mainosta yritystäsi tien päällä brändättyjen vaatteiden ja kassien avulla.

Haluatko mainostaa yritystäsi liikkeellä ollessasi? Tee brändisi tutuksi yksilöidyillä vaatteilla ja painetuilla kasseilla. Lisäämällä logosi takkeihin, T-paitoihin, päähineisiin jne. luot yhtenäisen ja ammattimaisen vaikutelman. Niiden avulla työntekijät ja tiimin jäsenet on myös helppo erottaa joukosta.

Painettu vaatetus on myös loistava tapa erottua muista varainkeruutapahtumissa tai sosiaalisissa tapahtumissa. Lisäksi niistä saa mukavia muistoja. Sinun tarvitsee vain lisätä logosi, oma viestisi tai kuvasi.

Tutki Vistaprintin valikoimaa yksilöidyistä vaatteista ja kasseista. Mukana myös malleja tietyille aloille tai käyttötarkoituksille. Tarvitsitpa T-paitoja työntekijöille tai yksilöityjä ​​koulureppuja lapsillesi autamme sinua mielellämme, jotta tilaaminen olisi mahdollisimman helppoa. Tarvittaessa myös suunnittelijaeksperttimme voivat olla apuna.