Toimitusvaihtoehdot: Kaikki tarvitsemasi tiedot

Autamme sinua aina riippumatta siitä, oletko tilaamassa tuotteita reilusti etukäteen vai pitääkö tuotteesi toimittaa niin pian kuin mahdollista. Katso alta tiedot kiinteähintaisista toimitusvaihtoehdoistamme, erikoistuotteistamme ja muista.

Nopeus Tuotanto + toimitus Hinta (sis. ALV)
Kiireellinen 3 arkipäivää 19,99 €
Pika 4 arkipäivää 14,99 €
Standard 6 arkipäivää 5,50 €
Economy 10 arkipäivää 4,50 €

Klo 21 jälkeen tehtyjen tilausten toimitusajat lasketaan seuraavasta työpäivästä. Alla on lisää tärkeitä toimitustietoja, mukaan lukien tietyt tuotepoikkeukset ja toimitukset kansainvälisiin kohteisiin.

Kansainväliset tilaukset

Toimitamme tilauksesi tarvittaessa myös ulkomaille – huomioithan kuitenkin tästä kertyvät ylimääräiset toimituskulut.

Tuotteita koskevat poikkeukset

Joillekin VistaPrint-tuotteille ei ole saatavana kaikkia toimitusnopeuksia.

Esimerkiksi seuraaville tuotekategorioille voi olla saatavana vain Economy-toimitus (10 arkipäivää):

– Mainostuotteet (2–30 arkipäivää).
– Valokuvakirjat (10 arkipäivää)
– Kortit foliopainatuksella (5 arkipäivää)

Jos tilaat samanaikaisesti tuotteita, joiden toimitusnopeudet vaihtelevat, tilaus voidaan jakaa erillisiin toimituksiin. Näin voit saada osan tuotteista nopeammin.

Voit valita toimitusnopeuden sen mukaan, mitä tuotteita ostoskorissasi on. Jos esimerkiksi osa tuotteista on saatavana kiireellisellä toimituksella, voit valita niiden kohdalla tämän vaihtoehdon. Sinun tarvitsee valita vain yksi nopeus ja maksaa siitä.

Ennen kuin maksat tilauksen, näet tilauserittelyn ja kunkin tuotteen arvioidun toimituspäivämäärän. Tämä tarkoittaa, että tiedät jo etukäteen, mitkä tilaamistasi tuotteista saatetaan toimittaa myöhemmin kuin valitsemasi toimitusnopeus.

Usein kysyttyä

K: Voinko seurata tilaustani?
V: Tilauksia voi aina seurata. Ainoa poikkeus tästä ovat tilaukset, jotka lähetetään postilokeroon.

K: Annetaanko minulle tiedot tilauksen seurantaa varten? Mistä ne löytyvät?
V: Kun tilauksesi on lähetetty, saat meiltä lähetyksen vahvistussähköpostin, jossa ilmoitetaan toimitusmenetelmä, arvioitu saapumispäivä ja muut seurantatiedot (jos saatavana). Voit etsiä seurantatietoja myös tarkastelemalla tilaushistoriaasi.

K: Mitä kuljetusyhtiöitä käytätte?
V: Se riippuu valitsemastasi toimitusnopeudesta. Valitsemme tilauksesi toimittavan kuljetusyhtiön monen tekijän perusteella, kuten ostettujen tuotteiden tyyppi, toimitusosoite, tilauksen koko/paino ja valittu toimitusnopeus.

K: Toimitatteko tilauksia ulkomaille? Mihin maihin toimitatte?
V: Kyllä! Toimitamme tilauksesi tarvittaessa myös ulkomaille – huomioithan kuitenkin tästä kertyvät ylimääräiset toimituskulut.

Toimitamme seuraaviin maihin: Sveitsi, Liechtenstein, Saksa, Itävalta, Belgia, Tanska, Ranska, Alankomaat, Espanja, Irlanti, Italia, Luxemburg, Tšekki, Suomi, Monaco, Norja, Puola, Portugali, Ruotsi, Yhdistynyt kuningaskunta, Kypros, Malta, Kreikka, Islanti, Gibraltar, Brasilia, Israel, Grönlanti ja Hongkong.

K: Mihin aikaan tilaukseni toimitetaan?
V: Kaikki tilaukset toimitetaan yleensä normaalina työaikana maanantaista perjantaihin. Huonon sään tai kuljetusyhtiön aiheuttama myöhästyminen on tietysti aina mahdollista, mutta jos tilauksesi ei saavu ajoissa, et luonnollisestikaan ole tyytyväinen niin kuin emme mekään. Ota meihin yhteyttä, niin me korjaamme asian.

K: Pakettini olisi pitänyt saapua tänään, mutta en ole vielä saanut sitä. Mitä minun pitäisi tehdä?
V: Paketit toimitetaan aikavyöhykkeelläsi päivittäin klo 18 mennessä. Ennen klo 18 voit tarkistaa seurantatiedot Oma Vistaprint -osion Tilaukset-kohdasta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa. Me autamme mielellämme.