Siirry suoraan pääsisältöön

Puuvillaiset käyntikortit

Nämä ainutlaatuiset, huomiota herättävät käyntikortit on valmistettu puuvillalintteristä, maatalouden sivutuotteesta, joka antaa korteille erityisen pehmeän tunteen. Tarkastele tietoja

Muodot
Kulmat
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • Kolme muotovaihtoehtoa
  • 300 g/m²:n paperilaatu
  • 100 % kudottua puuvillalintteriä
  • Kaksi kulmavaihtoehtoa: vakio tai pyöristetty
  • Tuntuma: tukeva, paksu, pehmeä rakenne
  • Valmistettu ennen kulutusta kierrätetystä materiaalista

Laadukkaat puuvillalintterikortit

Haluatko tehdä pysyvän vaikutuksen asiakkaisiin ja vähentää samalla ympäristövaikutuksia? Puuvillaiset käyntikortit ovat loistava vaihtoehto perinteiselle paperille. Ne on kudottu kierrätetystä puuvillalintteristä, kuiduista, jotka ovat liian lyhyitä puuvillakankaaksi. Saat ainutlaatuisen kortin, ja vähemmän jätettä päätyy kaatopaikalle.

Elegantti ulkoasu ja tuntuma

Pinnoittamaton kudottu puuvillapaperimme on ainutlaatuisen hohtavaa, luonnollista ja pehmeää. Puuvillamateriaaliin on helppo kirjoittaa, ja siinä on ainutlaatuinen ja sileä pinta. Tässä on kortti, joka on miellyttävä silmille ja joka tuntuu miellyttävältä.

Helppo suunnitella ja tilata

Oletko valmis suunnittelemaan puuvillaiset käyntikortit? Tutustu toiveidesi mukaan räätälöitävien mallipohjiemme laajaan valikoimaan (tai lataa oma mallisi palveluumme). Viimeisteltyäsi kortin suunnittelun, me jatkamme prosessia, ja yksilölliset korttisi saapuvat tuota pikaa keräämään ansaitsemaansa huomiota.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit