Loading...

Puuvillaiset käyntikortit

Nämä ainutlaatuiset, huomiota herättävät käyntikortit on valmistettu puuvillalintteristä, maatalouden sivutuotteesta, joka antaa korteille erityisen pehmeän tunteen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Muodot
Kulmat
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Erotu muista tyylikkäällä ja pehmeäntuntuisella kortilla, joka on valmistettu puuttomasta paperista.

– Kolme muotovaihtoehtoa – 300 g/m²:n paperilaatu – 100 % kudottua puuvillalintteriä – Kaksi kulmavaihtoehtoa: vakio tai pyöristetty – Tuntuma: tukeva, paksu, pehmeäpintainen paperi – Valmistettu kierrätetystä tuotantojätteestä saadusta materiaalista

Laadukkaat puuvillalintterikortit

Haluatko tehdä pysyvän vaikutuksen asiakkaisiin? Puuvillaiset käyntikortit ovat loistava vaihtoehto perinteiselle paperille. Ne on kudottu kierrätetystä tuotantojätteestä saadusta puuvillalintteristä eli kuiduista, jotka ovat liian lyhyitä puuvillakankaaksi. Saat ainutlaatuisen kortin, johon liittyy erityinen viesti.

Paperi on ulkoasultaan ja tuntumaltaan tyylikäs.

VistaPrintin pinnoittamaton kudottu puuvillapaperi on ainutlaatuisen hohtavaa, luonnonmukaista ja pehmeän tuntuista. Puuvillapohjaiseen materiaaliin on helppo kirjoittaa, ja siinä on ainutlaatuinen ja sileä pinta. Tässä on kortti, joka on miellyttävä silmille ja joka tuntuu miellyttävältä kädessä.

Kortit on helppo suunnitella ja tilata

Oletko valmis suunnittelemaan puuvillaiset käyntikortit? Tutustu toiveidesi mukaan räätälöitävien mallipohjiemme laajaan valikoimaan (tai lataa oma mallisi palveluumme). Viimeisteltyäsi kortin suunnittelun me jatkamme prosessia, ja yksilölliset korttisi saapuvat tuota pikaa herättämään ansaitsemaansa huomiota.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit