Loading...

Muista päivämäärä -kortit

Aloita häähumuun laskeutuminen personoiduilla muista päivämäärä -korteilla. Tutustu laajaan mallivalikoimaan, josta löydät vaihtoehtoja valokuvilla tai ilman ja lisäksi erilaisia paperilaatuja. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Ilmoita hääpäivästäsi tavalla, joka huomataan.

  • Kaksi kokoa
  • Seitsemän paperilaatua
  • Standardi tai pyöristetyt kulmat
  • Kirkas neliväripainatus
  • Kirjekuoria saatavilla

Onnittelut hääpaikan ja -päivämäärän valitsemisen johdosta! Muista päivämäärä -kortit auttavat antamaan hyvät uutiset perheelle ja ystäville ja varmistavat, että he myös merkitsevät tapahtuman kalentereihinsa. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan hauskat ja rakkaudentäyteiset kortit. Kokoelmassamme on eri tyyleihin sopivia malleja klassisesta moderniin. Korttimallit ovat täysin muokattavissa niin, että niihin voidaan lisätä kaikki tarvittavat tiedot, ja monissa on tilaa myös yhdelle tai parille valokuvalle.

Kun olet valmis aloittamaan suunnittelun, kutsumme sinut tutustumaan mallivalikoimaamme. Voit lajitella malleja esimerkiksi värin tai tyylin muun mukaan – tai tarkastella vaikka kaikkia malleja samanaikaisesti, jos etsit vielä kortti-ideoita. Kun olet löytänyt mallin, josta pidät, voit tehdä siitä omasi verkkosuunnittelustudiossamme – lisää nimesi, päivämäärä, hääsivuston URL-osoite ja paljon muuta. Kun olet valmis tekemään tilauksen, me hoidamme loput. Kortit painetaan ammattitaidolla, pakataan ja toimitetaan sinulle – valmiina lähetettäväksi kaikille vierailijalistallasi oleville.

VistaPrintin valikoimassa on Muista päivämäärä -kortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit