Siirry suoraan pääsisältöön

Kanta-asiakaskortit

Tee jokaisesta asiakkaasta kanta-asiakas kanta-asiakaskortin avulla. Tutustu helposti muokattaviin mallipohjiin joko leima- tai rei'itysvaihtoehdolla. Tarkastele tietoja

Paperilaatu
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • Käyntikortin vakiokoko (85 x 55 mm)
  • Rei’ittävien korttien mallipohjat
  • Eri paperilaatuvaihtoehtoja
  • Standard- tai premium-paperin paino

Hyvä asiakkaille, hyvä sinulle
Vaalit pitkäaikaisia suhteita asiakkaidesi kanssa, ja pieni kannustin voi saada aikaan paljon hyvää. Kanta-asiakaskortilla voit palkita asiakkaan paluun pienellä lahjalla tai alennuksella, ja samalla yrityksesi nimi, logo ja yhteystiedot pysyvät tallessa asiakkaan lompakossa.

Hauska tapa palkita asiakkaat
Kanta-asiakaskortit ovat kätevä tapa tehostaa markkinointia, lisätä asiakastyytyväisyyttä ja tehdä asiakkuudesta hieman hauskempaa. Joka kerta kun joku ostaa jotain, voit antaa hänelle ripauksen VIP-kohtelua. Pienet ilon hetket rohkaisevat asiakkaita palaamaan kerta toisensa jälkeen.

Helppo suunnitella verkossa
Onko mielessäsi kanta-asiakaskortti-idea? Tutustu yksilöllisiin reikä- tai leimakorttimalleihin, mukaan lukien kaksipuoliset vaihtoehdot. Kun olet valinnut mieleisesi, tee siitä omasi lisäämällä siihen yrityksesi tiedot ja yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta. Kortit toimitetaan sinulle huolellisesti viimeisteltyinä ja valmiina kestämään jatkuvaa käyttöä.

VistaPrintin valikoimassa on Kanta-asiakaskortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit