Loading...

Jaa hauskoja, itse suunniteltuja tarroja, jotka voi kiinnittää tietokoneeseen, vesipulloihin ja muualle.

– Kuusi eri kokovaihtoehtoa. – Saatavana itse suunniteltu muoto – Upload & Go -suunnitteluprosessi – Pinnoitettua valkoista muovia – Tarrat on kiinnitetty helposti irrotettavaan taustapaperiin – Kirkas neliväripainatus – Tilausmäärät 50–5000

Erotu joukosta hauskojen tarrojen avulla
Etsitkö helppoa tapaa jäädä pysyvästi mieleen seuraavan tapahtuman tai asiakastapaamisen jälkeen? Yksittäiset tarrat ovat loistava idea. Jokainen tarra on yksilöllisesti leikattu ja kiinnitetty taustapaperiin. Terävä neliväripainatus saa mallisi kuva-aiheen suorastaan pomppaamaan esiin kiiltävän valkoisesta muovista. Lujatekoinen, vedenkestävä materiaali kestää käytössä pitkään. 

Täydellinen muoto ja helppo irrottaa taustapaperista
Yksittäiset tarrat on suunniteltu helpoksi käyttää ja irrottaa. Tarrojen ympärillä on tarraa suurempi, irrotettava taustapaperi. Sen ansiosta tarra on helppo irrottaa. Lisäksi tarroja on saatavana erikokoisina, joten löydät varmasti itsellesi sopivat. Voit myös jakaa niitä messuilla ja erityistapahtumissa pysyäksesi paremmin asiakkaiden mielessä.

Helppo Lataa mallisi -suunnitteluprosessi
Oletko valmis tilaamaan yksittäisiä tarroja? Sinun tarvitsee vain napsauttaa "Lataa mallisi" -painiketta, ja joku suunnitteluasiantuntijoistamme muuttaa kuvasi tarroiksi. Me huolehdimme lopusta. Painamme tarrasi ammattitaidolla ja pakkaamme ja toimitamme ne sinulle. Upeat yksittäiset tarrat toimitetaan käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit