Loading...

Jaa hauskoja, itse suunniteltuja tarroja, jotka voi kiinnittää tietokoneeseen, vesipulloihin ja muualle.

– UUTTA: Lisää muotoja saatavana – Kuusi eri kokovaihtoehtoa – Saatavana itse suunniteltu muoto – Pinnoitettua valkoista muovia – Tarrat on kiinnitetty helposti irrotettavaan taustapaperiin – Kirkas neliväripainatus –Tilausmäärä 50–5 000

Erotu joukosta
Etsitkö helppoa tapaa jäädä ihmisten mieliin seuraavan tapahtuman tai asiakastapaamisen jälkeen? Yksittäiset painetut tarrat ovat siihen loistava keino. Voit jakaa tarroja myös messuilla ja erityistapahtumissa, jotta asiakkaat muistavat yrityksesi paremmin. Tarroja voi myös lisätä asiakastilauksiin, jolloin tuotemerkkisi pysyy käsillä myös paketin saapumisen jälkeen.

Täydellinen leikkaus ja helppo irrotus
Yksittäisissä tarroissa on tarraa suurempi taustapaperi, joten ne on helppo irrottaa. Voit käyttää esiasetettuja neliön tai ympyrän muotoja saadaksesi helposti ja nopeasti valmiita tarroja. Jos haluat suunnitella tarran muodon itse, lataa logosi palveluumme. Terävä neliväripainatus saa mallisi kuva-aiheen erottumaan selvästi kiiltävän valkoisesta muovista. Lujatekoinen, vedenkestävä materiaali kestää käytössä pitkään.

Helppo suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan yksittäisiä tarroja? Valitse lataamallesi mallille vakiomuotoinen ympyrä tai neliö tai itse suunnittelemasi muoto, jonka mukaan tarrasi leikataan. Jos valitset itsesuunnitellun muodon, saat suunnitteluasiantuntijoiden laatimat tarrat tarkasteltavaksesi neljän tunnin sisällä. Kun olet tyytyväinen, me jatkamme siitä ja valmistamme yksilölliset tarrat valmiina käytettäviksi ja tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit