Loading...

Housut ja shortsit

Suunnittele yksilöidyt housut kuntosalille, uima-halliin tai töihin.

Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin


  Lisää oma logosi yksilöllisiin shortseihin ja housuihin, jotka sopivat niin töihin, urheiluun kuin kotona rentoutumiseenkin.

  Haluatko suunnitella kestävät, mukavat ja persoonalliset housut tai shortsit? Vaihtoehtoja miehille, naisille ja nuorille useilta suosituilta brändeiltä. Valitse suosikkisi ja lisää oma logo tai kuva käyttämällä intuitiivista suunnittelustudiotamme. Me huolehdimme lopusta. Yksilöidyt shortsit tai housut toimitetaan valmiina kotiovellesi.

  Usein kysyttyä

  Suurin osa housuistamme ja shortseistamme on valmistettu kangassekoitteesta, mutta valikoimassamme on myös farkkukangas- ja urheilukangasvaihtoehtoja. Urheilukangas päästää läpi kosteutta, mikä soveltuu erinomaisesti ulkotöihin.

  Housuille ja shortseille ei ole vähimmäistilausmäärää.

  Meiltä löytyy kaikenlaisille logoille sopivia vaihtoehtoja. Yksivärinen painatus toimii hyvin yksinkertaisissa logoissa ja antaa maalausmaisen tuntuman, kun taas nelivärisiirtopainatus saa aikaan valokuvamaisen lopputuloksen. Voit myös valita kirjonnan, joka on vieläkin kestävämpi vaihtoehto.

  Useita värejä tai sävyjä sisältävälle logolle toimii parhaiten nelivärisiirtopainatus tai kirjonta. Kirjonta on kaikista kestävin vaihtoehto monivärisille logoille, joissa on alle 15 väriä.

  Valikoimamme yksilöidyt työhousut ja urheilushortsit on suunniteltu kestämään. Emme kuitenkaan suosittele koristeltujen kohtien silittämistä. Jos vaatteessa on yksivärinen tai nelivärisiirtopainatus, suosittelemme pesemään vaatteen nurinpäin kylmässä vedessä.