Loading...

Paperikassit

Itse suunniteltujen paperikassien avulla voit tehostaa yrityksen brändäystä noutoruokatilausten ja muiden ostotapahtumien yhteydessä. Paperikasseja on saatavana sekä yksi- että neliväripainatuksella, ja ne sopivat niin vähittäiskauppaan kuin eri tapahtumiinkin.


5 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
5 tulokset


Esittele logoasi jokaisen ostotapahtuman yhteydessä yksilöllisillä paperikasseilla.

Päivitä pakkauksesi brändätyillä paperikasseilla. Omalla logolla varustetun paperikassin antaminen asiakkaalle toimii käyntikortin tavoin. Kirkkaanvärisellä painatuksella varustetuilla kasseilla varmistat, että yrityksesi huomataan. Olipa kyse sitten vähittäismyynnistä, ravintolan noutopöydästä tai tapahtumasta, meiltä saat tarvitsemasi ruskeista paperikasseista ylellisiin paperisiin lahjakasseihin ja kaikkeen siltä väliltä. Omalla painatuksella varustetut paperikassit ovat ainutlaatuinen markkinointitilaisuus.

Kestävästä materiaalista valmistettuihin yksilöllisiin paperikasseihin saa yksi- tai neliväripainatuksen. Kasseja suunnitellessasi voit päästää luovuutesi valloilleen. Haluatko tietää, miten voit painattaa logosi paperikasseihimme? Se on helppoa. Hyödynnä suunnittelustudiotamme oman logosi lataamiseen tai valitse yksi monista mallipohjistamme, niin pääset helposti alkuun. Voit aina kääntyä asiantuntijoidemme puoleen, jos tarvitse neuvoa tai apua.

Usein kysyttyä

Paperikassin kestämä suositeltu paino riippuu kassin koosta ja tyypistä. Suosittelemme esimerkiksi, ettei ekstrapienten ja pienten paperikassien paino ylitä 2,5 kiloa. Keskikokoiset kassit kestävät jopa 5 kg:n painon. Suosittelemme, etteivät viinipullokassit ylitä 4 kg:n painoa. Ylelliset lahjakassimme kestävät koosta riippuen jopa 8 kg:n painon. 

Saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn yksilöllisistä paperikasseistasi, suosittelemme seuraavaa:

  1. Pidä malli yksinkertaisena. Logon painaminen paperikasseihin luo yhtenäisen brändin ja kokemuksen asiakkaillesi ja kiinnittää mahdollisten tulevien asiakkaiden huomion. Varmista siis, että kuvasi on nähtävissä ja helposti tunnistettavissa kauempaakin.
    2 Liitä mukaan verkkosivustosi tai sosiaalisen median tietosi. Se saa sinut näyttämään ammattimaisemmalta ja antaa asiakkaillesi ja mahdollisille tuleville asiakkaillesi mahdollisuuden ottaa sinuun yhteyttä heti mistä tahansa.
    3 Jos lataat kuvan, varmista, että sen tarkkuus on vähintään 300 dpi parasta mahdollista painatuslaatua varten.

Paras koko tai muoto riippuu täysin sen käyttötarkoituksesta. Lahjapuodit voivat käyttää pieniä tai pitkiä, ohuita paperisia lahjakasseja. Vaatemyyjät saattavat suosia neliönmuotoisia paperikasseja. Materiaalien suhteen Kraft-paperi on erinomainen valinta tälle toimialalle. Kyseessä on luonnollisen ruskea, tukeva ja kestävä paperikassi, joka ei repeydy helposti. 

Paperikassien asianmukainen varastointi auttaa säilyttämään niiden laadun ja estämään niiden vahingoittumisen. Varmistat sen parhaiten seuraavasti:

  1. Säilytä ne kuivassa ja viileässä paikassa kaukana kosteudesta. 2 Varmista, etteivät ne altistu pitkäkestoiselle, suoralle auringonvalolle. Se voi haalistaa painettujen paperikassien väriä ja heikentää niiden kuituja. 3 Pinoa ne siististi, jotta ne eivät kulu liikuttelun seurauksena.
    4 Vältä raskaiden esineiden säilyttämistä paperikasseissa pitkiä aikoja. Tämä voi aiheuttaa sen, että ne repeävät tai menettävät muotonsa.

Kaikki paperikassimme ovat kierrätettäviä, ja monet niistä ovat myös FSC®-sertifioituja.

Kyllä, VistaPrint tarjoaa laajan valikoiman ammattimaisesti suunniteltuja malleja useille eri toimialoille. Löydä yrityksesi tarpeisiin sopiva malli galleriastamme.