Paperikassit

Itse suunniteltujen paperikassien avulla voit tehostaa yrityksen brändäystä noutoruokatilausten ja muiden ostotapahtumien yhteydessä. Paperikasseja on saatavana sekä yksi- että neliväripainatuksella, ja ne sopivat niin vähittäiskauppaan kuin eri tapahtumiinkin.


5 tulosta
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
5 tulosta


Varmista logosi näkyvyys jokaisen ostotapahtuman yhteydessä yksilöllisillä paperikasseilla.

Päivitä pakkauksesi brändätyillä paperikasseilla. Omalla logolla varustetun paperikassin antaminen asiakkaalle toimii käyntikortin tavoin. Kirkkaanvärisellä painatuksella varustetuilla kasseilla varmistat, että yrityksesi huomataan. Oli kyse sitten vähittäismyynnistä, ravintolan noutoruokatilauksista tai tapahtumista, paperikassit ovat kätevä tapa mainostaa yritystä.

Kestävästä materiaalista valmistettuihin yksilöllisiin paperikasseihin saa yksi- tai neliväripainatuksen. Kasseja suunnitellessasi voit päästää luovuutesi valloilleen. Hyödynnä suunnittelustudiotamme oman logosi lataamiseen tai valitse yksi monista mallipohjistamme, niin pääset helposti alkuun. Voit aina kääntyä asiantuntijoidemme puoleen, jos tarvitse neuvoa tai apua.