Loading...

Vaahtomuovikyltit

Somista tapahtumakojusi tai näyteikkunasi näiden kevyiden mutta kestävien kylttien avulla. Tutustu täysin muokattaviin mallipohjiin ja helppoon mallin latausprosessiin.


Jos etsit kestävämpää vaihtoehtoa, käy vaahtomuovilevyt-sivullamme. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Siirrä näytteillepanosi aivan uudelle tasolle.

– Kuusi kokovaihtoehtoa – 5 mm:n paksuinen polystyreenivaahtolevy – Kaksi pinnoitettua paperiarkkia ja vaahtomuoviydin – Mattapinta – Kaksipuolinen painatusvaihtoehto – Saatavana ripustusrei’illä

Huomaa: Kolmijalkateline saatavana erikseen.

Haluatko lisätä kiinnostavan visuaalisen ilmeen näyteikkunoihin, toimistoihin tai tapahtumaosastoillesi? Toiveidesi mukaan räätälöityjen vaahtomuovikylttiemme avulla luot helposti somisteita, jotka näyttävät upeilta todella pitkään. Kyltit on valmistettu 5 mm:n paksuisesta polystyreenistä, joka on vuorattu muovitetulla vaahtomuovilla ja asetettu kahden polyeteenillä pinnoitetun pahviarkin väliin. Koska kyltit ovat kevyitä ja helposti kuljetettavia, voit asettaa ne näkyville hetkessä.

Valitse itsellesi sopiva tyyli: voit siirtää haluamasi kuvat palveluumme, käyttää omaa malliasi tai tutustua toiveidesi mukaan muokattaviin, neliväripainettaviin mallipohjiimme. Olipa oma mallisi millainen tahansa, laadukas ja tarkka neliväripainatuksemme takaa, että kylttisi näyttävät aina vaikuttavilta ja ammattimaisilta. Voit laittaa ne ylpeänä esille.

Oletko valmis luomaan omalla painatuksella varustettuja vaahtomuovikylttejä? Aloita tutustumalla täysin räätälöitävien mallivaihtoehtojemme valikoimaan. (Tai jos sinulla on jo valmis malli, voit käyttää mallinlatausvaihtoehtoamme.) Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen tärkeät tiedot ja yksityiskohdat ja valitsemalla sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Jätä loput meille. Me huolehdimme tilauksesi laadukkaasta painatuksesta ja toimituksesta. Kylttisi saapuvat tyylikkäinä ja valmiina tekemään vaikutuksen ohikulkijoihin.

VistaPrintin valikoimassa on Vaahtomuovikyltit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit