Siirry suoraan pääsisältöön

Postituslaatikot

Suunnittele postituslaatikoista pakkauksia, joiden avaamista ihmiset eivät malta odottaa. Neliväripainatus ja neljä eri kokoa. Tarkastele tietoja

Koko
Painatuspuolet
Taustapaperi
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • Viisi eri kokoa
  • 1,8 mm:n paksuinen valkoinen tai ruskea E Flute -kartonki
  • Selkeä neliväripainatus
  • Saatavana painatus sisäpuolelle
  • Kestävä laatikko etuosan sulkuosalla

Viestiä vaille valmis pakkaus

Kun haluat tehdä vaikutuksen pakkauksillasi, niiden ulkoasu on kaikki kaikessa, olipa kyseessä sitten verkkokauppayritys, tapahtumapromoottori tai kivijalkakauppa. Yksilöllisten postituslaatikoiden ansiosta saat asiakkaat innostumaan heti paketin toimituksesta lähtien. Muokkaa yksilöllisten postituslaatikoittesi ulko- ja sisäpuoli oman persoonallisuutesi ja tyylisi mukaan. Se on yksityiskohta, joka saa taatusti asiakkaasi esittelemään tuotetta muille.

Helppo koota ja lähettää

Saatavana viisi eri kokoa, valitsemanasi valkoisena tai ruskeana E Flute -aaltopahvina. Pakkauslaatikkomme ovat tarpeeksi tukevia pienten ja keskikokoisten tuotteiden lähettämiseen ilman lisäpakkaamista. Ja edestä avattava pakkaus luo jännittävän hetken jokaisen avaamisen yhteydessä.

3D-suunnittelukokemus

Oletko valmis suunnittelemaan? Postituslaatikon luominen on helppoa ja stressitöntä 3D-suunnittelustudiollamme. Ladattuasi logosi tai kuvasi lisää laatikkoon muokattavat yksityiskohdat, kuten taustat, kuviot ja mallit. Siten varmistat laatikollesi katseenvangitsevan tyylin. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Postituslaatikkosi saapuvat tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit