Loading...

Postituslaatikot

Suunnittele postituslaatikoista pakkauksia, joiden avaamista ihmiset eivät malta odottaa. Valittavana viisi eri kokoa neliväripainatuksella.


Jos tarvitset tyhjiä postituslaatikoita, tutustu kuvioimattomiin postituslaatikkoihimme. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

Tee jokaisesta postituslaatikon avaamisesta miellyttävä kokemus.

  • Saatavana viisi kokoa
  • 1,8 mm valkoinen tai ruskea E Flute -pahvi
  • Eloisa neliväripainatus
  • Saatavana painatus myös sisäpuolelle
  • Saatavana painamattomia, kuvioimattomia postituslaatikoita
  • Kestävä ja edestä suljettava

Etsitkö painamattomia vakiolaatikoita? Tutki kuvioimattomia postituslaatikkojamme.

Viestivalmiit pakkaukset
Tee vaikutus näyttävillä pakkauksilla olipa sinulla sitten verkkokauppa-, tapahtumajärjestäjä- tai kivijalkayritys. Yksilöllisten postituslaatikoiden ansiosta saat asiakkaat innostumaan tuotteestasi heti paketin toimituksesta lähtien. Postituslaatikkoihin voi suunnitella brändi-identiteettiä vastaavan yksilöllisen painatuksen sekä ulko- että sisäpuolelle. Vaihtoehtoisesti voit valita yksinkertaisen laatikon ilman painatusta. Yksilöllinen painatusmalli kiinnittää asiakkaiden huomion – ja voi innostaa heitä näyttämään pakkausta myös muille.

Helppo koota ja lähettää
Saatavana on viisi eri kokoa joko valkoisella tai ruskealla E-aaltopahvilla. Pakkauslaatikkomme ovat tarpeeksi tukevia pienten ja keskikokoisten tuotteiden lähettämiseen ilman lisäpakkaamista. Lisäksi edestä avattava pakkaus on kätevä avata.

3D-suunnittelukokemus
Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Postituslaatikon luominen on helppoa ja stressitöntä 3D-suunnittelustudiollamme. Kun olet ladannut logosi tai kuvasi, voit lisätä laatikkoon muokattavia yksityiskohtia, kuten taustan, kuvioinnit ja mallipohjat. Näin varmistat laatikollesi huomiota herättävän ilmeen (varmista, että poistat mahdolliset leikkausviivat, jotta ne eivät pääse tulostumaan). Jätä loput meille – me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Pahviset postituslaatikkosi saapuvat tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit