Loading...

Tee jokaisen pahvisen postituslaatikon avaamisesta miellyttävä kokemus.

  • Saatavana neljä eri kokoa
  • 1,8 mm:n valkoinen aaltopahvi
  • Eloisa neliväripainatus
  • Saatavana painatus myös sisäpuolelle
  • Saatavana painamattomia, kuvioimattomia postituslaatikoita
  • Edestä suljettava tai teipattava vaihtoehto

Etsitkö painamattomia vakiopostituslaatikoita? Tutki kuvioimattomia postituslaatikoitamme.

Viestivalmiit pakkaukset
Tee vaikutus näyttävillä pakkauksilla olipa sinulla sitten verkkokauppa-, tapahtumajärjestäjä- tai kivijalkayritys. Yksilöllisten postituslaatikoiden ansiosta saat asiakkaat innostumaan tuotteestasi heti paketin toimituksesta lähtien. Lisäämällä yksilöllisten postilaatikoiden sisä- ja ulkopuolelle ainutlaatuisen muotoilun voit tehdä asiakkaisiin vaikutuksen, josta he voivat jopa kertoa muille.

Helppo koota ja lähettää
Postilaatikkoja on saatavana neljässä eri koossa, ja ne on painettu valkoiselle aaltopahville. Ne ovat tarpeeksi tukevia pienten ja keskikokoisten tavaroiden lähettämiseen ilman lisäpakkaamista. Edestä suljettava vaihtoehto tekee laatikon avaamisesta ainutlaatuisen. Teipattava vaihtoehto tarjoaa taas toisenlaisen avaamistyylin.

3D-suunnittelu
Oletko valmis aloittamaan suunnittelun? Postituslaatikon luominen on helppoa ja stressitöntä 3D-suunnittelustudiollamme. Kun olet ladannut logosi tai kuvasi, voit lisätä laatikkoon muokattavia yksityiskohtia, kuten taustan, kuvioinnit ja mallipohjat. Näin varmistat laatikollesi huomiota herättävän ilmeen. Varmista, että poistat mahdolliset leikkausviivat, jotta ne eivät näy painatuksessa. Jätä loput meille – me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Pahviset postituslaatikkosi saapuvat tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

VistaPrintin valikoimassa on Postituslaatikot mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit