Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Postituslaatikot

Suunnittele postituslaatikoista pakkauksia, joiden avaamista ihmiset eivät malta odottaa. Neliväripainatus ja neljä eri kokoa. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Tee jokaisesta postituslaatikon avaamisesta miellyttävä kokemus.

  • Viisi eri kokoa
  • 1,8 mm paksuinen valkoinen tai ruskea E Flute -kartonki
  • Selkeä neliväripainatus
  • Saatavana painatus sisäpuolelle
  • Saatavilla kuvioimattomat laatikot ilman painatusta
  • Kestävä laatikko etuosan sulkuosalla

Viestiä vaille valmis pakkaus

Kun haluat tehdä vaikutuksen pakkauksillasi, niiden ulkoasu on kaikki kaikessa, olipa kyseessä sitten verkkokauppayritys, tapahtumapromoottori tai kivijalkakauppa. Yksilöllisten postituslaatikoiden ansiosta saat asiakkaat innostumaan heti paketin toimituksesta lähtien. Paketit voi mukauttaa sisä- ja ulkopuolelta vastaamaan omaa brändi-identiteettiä tai vaihtoehtoisesti valita voi yksinkertaisen painatuksettoman laatikon. Mukautettu malli kiinnittää asiakkaiden huomion – ja voi innostaa heidät näyttämään pakkauksen myös toisille.

Helppo koota ja lähettää
Saatavana viisi eri kokoa, valitsemanasi valkoisena tai ruskeana E Flute -aaltopahvina. Pakkauslaatikkomme ovat tarpeeksi tukevia pienten ja keskikokoisten tuotteiden lähettämiseen ilman lisäpakkaamista. Ja edestä avattava pakkaus luo jännitystä jokaisen avaamisen yhteydessä.

3D-suunnittelukokemus

Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Postituslaatikon luominen on helppoa ja stressitöntä 3D-suunnittelustudiollamme. Ladattuasi logosi tai kuvasi lisää laatikkoon muokattavat yksityiskohdat, kuten taustat, kuviot ja mallit. Siten varmistat laatikollesi katseenvangitsevan tyylin. Jätä loput meille – me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Postituslaatikkosi saapuvat tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit