Loading...

Pussipakkaukset omalla painatuksella

Tee asiakkaisiin vaikutus elintarvikkeiden, kauneustuotteiden ja monien muiden tuotteiden pakkaamiseen tarkoitetuilla yksilöllisillä, suojaavilla pakkauksilla .

Tarjoa tuotteesi upeannäköisissä pakkauksissa

Pidä tuotteet tuoreina ja lisää näyttävään pakkaukseesi tärkeät tuote tiedot.

Joustavampi lähestymistapa pakkaamiseen.

Kestävät, joustavat pussit ovat tyylikäs tapa pakata ja suojata tuotteitasi, ja ne sopivat erinomaisesti sekä tuotteiden näytteillepanoon että toimitukseen.
Pidä tuotteesi tuoreina
Kuumasaumaus varmistaa laadun ja tuotteen säilymisen pidempään hyllyllä.
Kestävät ja suojaavat kerrokset
Valmistettu kestävästä muovista, joka suojaa tuotteesi valolta, ilmalta ja kosteudelta.
Piristä brändiäsi
Räätälöitävissä kauttaaltaan painatuksella, joka voi sisältää logoja, grafiikkaa ja paljon muuta.
Maksimoi tilasi
Joustava materiaali auttaa maksimoimaan pussin tilan ja helpottaa varastointia.
Erilaisia muotoja ja kokoja
Saatavana on erikokoisia pusseja, jotka sopivat tuotteesi mittoihin.
Lisää viimeistelyt
Valinnaisten lisävarusteiden, kuten suljinten, ansiosta pussit ovat heti käyttövalmiit.
Minimitilausmäärä
Alhaisen sadan kappaleen vähimmäistilauksen ansiosta voit kokeilla tuotetta pienellä investoinnilla.
Kätevät suunnittelupalvelut
Suunnittelupalveluja voi käyttää missä tahansa vaiheessa sopivien pussien suunnittelemiseen.
Tarvitsetko apua pakkauksen suunnitteluun?
Pyydä neuvoja ja muokkausapua aloittamaasi malliin tai tee yhteistyötä ammattisuunnittelijan kanssa saadaksesi omannäköisesi ja ainutlaatuisen mallin.
Tutustu suunnittelupalveluihin

Kaikenmuotoisille ja -kokoisille tuotteille ja yrityksille

Hanki pakkaus, joka sopii tuotteisiisi ja tyyliisi. Hae pakkausmalleja kulutustavaroille, ruoalle, kauneustuotteille ja muille tuotteille.

Täydennä tuotteesi esillepano monipuolisella ja kestävällä joustopakkauksella.

Monille yrittäjille tuotteiden saaminen asiakkaiden käsiin on yksi tärkeimmistä päivittäin tehtävistä asioista. Räätälöitävät joustopakkaukset, mukaan lukien pystypussit ja litteät pussit, voivat auttaa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen parilla tärkeällä tavalla.

Ensinnäkin joustopakkaukset suojaavat tuotteitasi. Ne on suunniteltu säilyttämään ja sinetöimään kuivattuja tuotteita, nesteitä, jauheita ja paljon muuta. Jos valitset uudelleen suljettavat aukaisulovet, pakkaus tarjoaa kätevän tavan maksimoida tuotteen säilyvyys ja tuoreus. Helpon säilytyksen ja toimituksen lisäksi voit muokata tuotteesi näyttämään juuri sellaisilta kuin haluat. Valitse yksilöllinen, valokuvilla ja tuotekuvilla koristeltu tuotepakkaus. Sisällytä siihen tärkeitä tietoja ravintotiedoista ja ainesosista. Tai luo katseenvangitseva joustopakkaus, jonka voit laittaa esille vaikkapa kassan läheisyyteen.

Yrityksiä ja niiden myymiä tuotteita on kaikenmuotoisia ja -kokoisia. Joustopakkausten avulla tuotteesi näyttävät, tuntuvat, maistuvat ja toimivat juuri niin kuin asiakkaat toivovat. Valitse useille eri toimialoille tarkoitetuista malleista tai suunnittele oma mallisi. Niin tai näin olemme täällä tehdäksemme prosessista mahdollisimman yksinkertaisen. Ja jos sinulle tulee ongelmia, voit aina pyytää apua.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ei. Kaikki litteät pussimme painetaan ja toimitetaan ylhäältä avattuina. Kuumasaumaa pussin yläosa täytön jälkeen tiivistääksesi sen huolellisesti. Se suojaa sisältöä altistumiselta vieraille aineille ja vaurioitumiselta kuljetuksen aikana.

Joustopakkaus on kätevä vaihtoehto monille kulutustuotteille. Niihin voi pakata ruokia, kosmetiikkaa, ravintotuotteita ja paljon muuta, kuten esimerkiksi teetä, kahvia, välipaloja, smoothieita, vartalon kuorinta-aineita, shampoota, kosteusvoiteita, nestesaippuaa, vitamiineja, öljykapseleita, proteiinijauhetta ja lemmikkieläinten ruokia.

Kyllä. Painatuksen saa pussin etu- ja takapuolelle.

Molempien joustopakkaustyyppien minimitilausmäärä on 100 kappaletta.

Joustopussimme on valmistettu kosteuden ja hapen pääsyn estävästä materiaalista, joka estää homeen muodostumisen ja muun tyyppisen saastumisen tai pilaantumisen.