Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Käyntikortit

Oletko valmis aloittamaan korttisi suunnittelun verkossa?

Selaa muotoja

Erotu joukosta rohkealla ja innovatiivisella kortin muodolla.

Selaa erityisiä käyntikortteja

Etsitkö tiettyä paperilaatua tai viimeistelyä? Aloita täältä.

Samettipintaiset käyntikortit

Luo hyvä ensivaikutelma personoidulla käyntikortilla.

Asiakkaita saa kiinnittämällä heidän huomionsa, ja käyntikorttisi antaa sinulle tilaisuuden kertoa mahdollisille asiakkaille, kuka olet ja mitä edustat. On tapanasi sitten jakaa kortteja tapahtumissa, laittaa niitä tilausten mukaan tai pitää pino niitä vastaanotossa, huolehdi siitä, että ne erottuvat joukosta. Käyntikorttien suunnitteleminen verkossa Vistaprintin sivuilla on helppoa. Voit aloittaa valitsemalla jonkin eri toimialoille suunnittelemistamme malleista tai lataamalla oman mallisi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Käyntikorttien paksuus ilmaistaan yleensä “grammoina neliömetriä kohti” (lyhenne g/m²). Mitä isompi luku on, sitä paksumpi kortti on. Vakiokäyntikorttien paksuus on 300 g/m², mutta paino voi vaihdella paperityypin mukaan. Esimerkiksi erikoispaksujen käyntikortti lukema on peräti 650 g/m², ja premium-korttiemme paksuus on 360 g/m².

Tässä on nopea yhteenveto vakiokokoisista käyntikorteista:

  • Käyntikortin koko tuumina: 3.5" x 2"
  • Käyntikortin koko senttimetreinä/millimetreinä: 85 x 55 mm
  • Käyntikortin koko Photoshopissa: 1050 x 600 pikseliä

Valikoimassamme on myös neliönmuotoisia ja pyöristetyillä kulmilla varustettuja käyntikortteja, joiden koko eroaa hiukan normaalista käyntikorttikoosta. Kun suunnittelet omaa korttiasi tai valitset mallipohjaa, muista myös, että käyntikorttien mitat saattavat sisältää “leikkausvaran”. Tämä tarkoittaa ylimääräistä tilaa kuville tai muille suunnitteluelementeille, jotka jatkuvat leikattujen reunojen yli. Leikkausvara auttaa estämään valkoisten reunusten syntymisen korttisi ympärille.

Jos tiedot ovat yhä enimmiltä osiltaan ajan tasalla, voit pitää ne varakortteina. Kirjoita muuttuneet tiedot tarvittaessa käsin. Jos suurin osa kortin tiedoista on vanhentunut, suosittelemme, että laitat ne kierrätykseen.

Suosittelemme, että käytät jotakin käyntikorttikoteloistamme. Saatavilla on monia eri materiaali- ja tyylivaihtoehtoja.

Perinteisesti käyntikorteissa on vaakasuuntainen asettelu, mutta jos haluat käyttää erilaista, modernia käyttötuntumaa, valikoimissamme on runsaasti mallipohjia myös pystysuuntaisille käyntikorteille. Mitä tulee varsinaisiin malleihin, saatavilla on tuhansia eri vaihtoehtoja. Voit lajitella ja selata niitä nopeasti teollisuudenalan, muodon, tyylin ja monien muiden kriteerien mukaan.

Voit lisätä kortin etupuolelle minkä tahansa valitsemasi pinnan tai viimeistelyn. Taustapuolella tulee olemaan sileä mattapinta, joka sopii erinomaisesti vaikkapa huomautuksen, varatun ajan tai muun tiedon lisäämiseen.

Yksilöllisten käyntikorttien suunnittelu on helppoa verkkoeditorimme avulla. Aloita tutustumalla neliväripainettuihin malleihimme. (Vai onko sinulla oma malli valmiina? Hyödynnä helppoa mallinlataustoimintoamme.) Valitse kortin malli, lisää haluamasi yksityiskohdat, ja me huolehdimme lopusta. Yksilölliset käyntikortit toimitetaan sinulle käyttövalmiina ja tyylikkäästi viimeisteltyinä.