Loading...

Valitse paperilaatu, johon he tulevat ihastumaan.

Vakio- ja erikoispaperivalikoimastamme löydät varmasti kortillesi sopivan ilmeen.

Standard

Perinteinen, sileä ja mattapintainen paperilaatu.
 

Standard

Perinteinen, sileä ja mattapintainen paperilaatu.
 

Premium

Laadukkaammat paperilaadut, joissa on silmiinpistäviä tekstuureja ja muotoja.
 

Premium

Laadukkaammat paperilaadut, joissa on silmiinpistäviä tekstuureja ja muotoja.
 

Erikoisuus

Ainutlaatuisia vaihtoehtoja mukaan lukien metallinhohto, kiiltävä kohopainatus jne.
 

Erikoisuus

Ainutlaatuisia vaihtoehtoja mukaan lukien metallinhohto, kiiltävä kohopainatus jne.
 

Selaa muotoja

Erikoisemmat muodot jäävät paremmin mieleen.

Tilaa esittelyssä olevia paperilaatuja

Päästä luovuutesi valloilleen tällä huomiota herättävällä paperikokoelmalla.

Tilaa erikoiskortteja ja -viimeistelyvaihtoehtoja

Herätä huomiota erikoiskorteilla, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön, tapahtumiin ja moneen muuhun.

Tilaa pinnoittamaton paperimateriaali

Päästä luovuutesi valloilleen tällä huomiota herättävällä luksuspaperikokoelmalla.

Luovia tapoja käyttää korttia

Etsitkö jotain erityistä? Tutustu näihin huipputoimialojen trendikkäisiin malleihin.

Myydyimmät mallit

Tutki juuri nyt asiakkaidemme suosimia malleja.

Luo hyvä ensivaikutelma yksilöllisen käyntikortin avulla.

Asiakkaita hankitaan herättämällä heidän kiinnostuksensa, ja käyntikorttisi avulla voit kertoa mahdollisille asiakkaille, kuka olet ja mitä edustat. On tapanasi sitten jakaa kortteja tapahtumissa, laittaa niitä tilausten mukaan tai pitää pino kortteja vastaanotossa, huolehdi siitä, että ne erottuvat joukosta laadukkuutensa ansiosta. Käyntikorttien suunnitteleminen verkossa mille tahansa toimialalle käy helposti VistaPrintin kanssa. Aloita tutustumalla malligalleriaamme tai lataa sovellukseen oma mallisi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Käyntikorttien paksuus ilmaistaan yleensä “grammoina neliömetriä kohti” (lyhenne g/m²). Mitä isompi luku on, sitä paksumpi kortti on. Vakiokäyntikorttien paksuus on 300 g/m², mutta paino voi vaihdella paperityypin mukaan. Esimerkiksi erikoispaksujen käyntikorttien paksuus on peräti 650 g/m² ja premium-korttien paksuus 360 g/m².

Tässä on nopea yhteenveto Standard-käyntikorttien mitoista:

  • Käyntikorttien koko tuumina: 3,5” x 2”
  • Käyntikortin koko senttimetreinä/millimetreinä: 85 x 55 mm
  • Käyntikortin koko Photoshopissa: 1050 x 600 pikseliä

Valikoimassamme on myös neliönmuotoisia ja pyöristetyillä kulmilla varustettuja käyntikortteja, joiden koko eroaa hiukan normaalista käyntikorttikoosta. Kun suunnittelet omaa korttiasi tai valitset mallipohjaa, muista myös, että käyntikorttien mitat saattavat sisältää leikkausvaran. Tämä tarkoittaa ylimääräistä tilaa kuville tai muille suunnitteluelementeille, jotka jatkuvat leikattujen reunojen yli. Leikkausvara auttaa estämään valkoisten reunusten syntymisen korttisi ympärille.

FSC® on lyhenne sanoista Forest Stewardship Council®. Tällä sertifikaatilla varustettu paperi on valmistettu terveistä metsistä peräisin olevasta materiaalista vastuullisin menetelmin, mikä auttaa suojelemaan puita tuleville sukupolville.

Jos tiedot ovat yhä enimmiltä osiltaan ajan tasalla, voit pitää ne varakortteina. Kirjoita muuttuneet tiedot tarvittaessa käsin. Jos suurin osa kortin tiedoista on vanhentunut, suosittelemme, että laitat ne kierrätykseen.

Suosittelemme, että käytät jotain käyntikorttikoteloistamme. Saatavilla on monia eri materiaali- ja tyylivaihtoehtoja.

Perinteisesti käyntikorteissa on vaakasuuntainen asettelu, mutta jos haluat käyttää erilaista, modernia tyyliä, valikoimissamme on runsaasti mallipohjia myös pystysuuntaisille käyntikorteille. Mitä tulee varsinaisiin malleihin, saatavilla on tuhansia eri vaihtoehtoja. Voit lajitella ja selata niitä nopeasti toimialan, muodon, tyylin ja monien muiden kriteerien mukaan. Ja jos mietit, mitä tietoja sinun tulisi sisällyttää mukaan ja mihin kohtaan korttia ne kannattaa sijoittaa, tutustu artikkeleihin käyntikorttien suunnittelun kymmenestä kultaisesta säännöstä ja vinkkeihin, jotka auttavat oman korttisi suunnittelussa.

Voit lisätä kortin etupuolelle minkä tahansa valitsemasi pinnan tai viimeistelyn. Taustapuolella tulee olemaan sileä mattapinta, joka sopii erinomaisesti vaikkapa muistiinpanon, varatun ajan tai muun tiedon lisäämiseen.