Loading...

Valitse paperilaatu, johon he tulevat ihastumaan.

Vakio- ja erikoispaperivalikoimastamme löydät varmasti kortillesi sopivan ilmeen.
Standard

Standard

Perinteinen, sileä ja mattapintainen paperilaatu.
 
Standard

Standard

Perinteinen, sileä ja mattapintainen paperilaatu.
 
Premium

Premium

Laadukkaammat paperilaadut, joissa on silmiinpistäviä tekstuureja ja muotoja.
 
Premium

Premium

Laadukkaammat paperilaadut, joissa on silmiinpistäviä tekstuureja ja muotoja.
 
Erikoisuus

Erikoisuus

Ainutlaatuisia vaihtoehtoja mukaan lukien metallinhohto, kiiltävä kohopainatus jne.
 
Jopa –50%
Erikoisuus

Erikoisuus

Ainutlaatuisia vaihtoehtoja mukaan lukien metallinhohto, kiiltävä kohopainatus jne.
 

Selaa muotoja

Erikoisemmat muodot jäävät paremmin mieleen.

Tilaa esittelyssä olevia paperilaatuja

Päästä luovuutesi valloilleen tällä huomiota herättävällä paperikokoelmalla.

Tilaa erikoiskortteja ja -viimeistelyvaihtoehtoja

Herätä huomiota erikoiskorteilla, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön, tapahtumiin ja moneen muuhun.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaa pinnoittamaton paperimateriaali

Päästä luovuutesi valloilleen tällä huomiota herättävällä luksuspaperikokoelmalla.
 
 
 
 
 
 

Luovia tapoja käyttää korttia

Etsitkö jotain erityistä? Tutustu näihin huipputoimialojen trendikkäisiin malleihin.
Erotu eduksesi yksilöllisellä, budjettiystävällisellä mallilla
Anna käyntikortillesi ammattimainen viimeistely. Täytä pikakysely, niin saat vaihtoehdot suunnittelijaltamme 24 tunnin sisällä.
Työskentele yhdessä suunnittelijan kanssa

Myydyimmät mallit

Tutki juuri nyt asiakkaidemme suosimia malleja.
Joulu on tulossa!
Lahjaoppaista täydellisiin paketteihin, käytä vähemmän aikaa lahjojen etsimiseen ja enemmän niiden antamiseen.
Joulukortit
Lahjaopas
Joulupakkaukset

Luo hyvä ensivaikutelma yksilöllisen käyntikortin avulla.

Asiakkaita hankitaan herättämällä heidän kiinnostuksensa, ja käyntikorttisi avulla voit kertoa mahdollisille asiakkaille, kuka olet ja mitä edustat. On tapanasi sitten jakaa kortteja tapahtumissa, laittaa niitä tilausten mukaan tai pitää pino kortteja vastaanotossa, huolehdi siitä, että ne erottuvat joukosta laadukkuutensa ansiosta. Käyntikorttien suunnitteleminen verkossa mille tahansa toimialalle käy helposti VistaPrintin kanssa. Aloita tutustumalla malligalleriaamme tai lataa sovellukseen oma mallisi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tässä on nopea yhteenveto käyntikorteistamme:

– Vakiokokoisen käyntikortin koko millimetreinä: 85 x 55 mm – Neliönmuotoisen käyntikortin koko millimetreinä: 65 x 65 mm – Kapean käyntikortin koko millimetreinä: 85 x 40 mm – Taitetun käyntikortin koko millimetreinä: 87 x 49 mm – Taitetun käyntikortin koko taittamattomana millimetreinä: 87 x 98 mm

Tarjoamme myös erityyppisiä kulmia käyntikortteihimme, mukaan lukien:

– Neliö: perinteinen, siisti ulkoasu – Pyöristetty: pehmeämpi, moderni ulkoasu

Muista, että kun valitset käyntikorttimallia, käyntikorttien mitat voivat sisältää "painatusalueen", joka sallii kuvien, kuvioiden tai mallielementtien ulottua kortin leikattujen reunojen ulkopuolelle. Se estää valkoiset reunat valmiissa kortissa.

Tutustu käyntikorttien kokotietoihin käyntikorttien mittaoppaassa.

Käyntikorttien paksuus ilmaistaan yleensä “grammoina neliömetriä kohti” (lyhenne g/m²). Mitä isompi luku on, sitä paksumpi kortti on. Vakiokäyntikorttien paksuus on 300 g/m², mutta paino voi vaihdella paperityypin mukaan. Esimerkiksi erikoispaksujen käyntikorttien paksuus on peräti 650 g/m² ja premium-korttien paksuus 360 g/m².

FSC® on lyhenne sanoista Forest Stewardship Council®. Tällä sertifikaatilla varustettu paperi on valmistettu terveistä metsistä peräisin olevasta materiaalista vastuullisin menetelmin, mikä auttaa suojelemaan puita tulevia sukupolvia varten.

Näet FSC®-logon monissa käyntikorttivaihtoehdoissamme, sillä yli 90 % niistä on FSC®-sertifioituja.

Jos tiedot ovat yhä enimmiltä osiltaan ajan tasalla, voit pitää ne varakortteina. Kirjoita muuttuneet tiedot tarvittaessa käsin. Jos suurin osa kortin tiedoista on vanhentunut, suosittelemme, että laitat ne kierrätykseen.

Ensimmäisen kortin suunnittelu verkossa voi olla haastavaa. VistaPrint tarjoaa laajan valikoiman valmiita, erityylisiä mallipohjia. Kun löydät itsellesi sopivan, voit lisätä siihen haluamasi tekstin, logon ja kuvat. Sen jälkeen voit hienosäätää fonttia, ulkoasua ja värejä, kunnes olet tulokseen tyytyväinen. Voit aina katsoa myös 3D-esikatselun varmistaaksesi, että kaikki on hyvin. Haetko inspiraatiota käyntikortillesi? Tässä vinkkejä eri toimialojen käyntikorteille.

Perinteisesti käyntikorteissa on vaakasuuntainen asettelu, mutta jos haluat käyttää erilaista, modernia tyyliä, valikoimissamme on runsaasti mallipohjia myös pystysuuntaisille käyntikorteille. Mitä tulee varsinaisiin malleihin, saatavilla on tuhansia eri vaihtoehtoja. Voit lajitella ja selata niitä nopeasti toimialan, muodon, tyylin ja monien muiden kriteerien mukaan. Ja jos mietit, mitä tietoja sinun tulisi sisällyttää mukaan ja mihin kohtaan korttia ne kannattaa sijoittaa, tutustu artikkeleihin käyntikorttien suunnittelun kymmenestä kultaisesta säännöstä ja vinkkeihin, jotka auttavat oman korttisi suunnittelussa.

Se ei ole välttämätöntä, mutta ilman muuta voit halutessasi. Jotkut laittavat logonsa tai iskulauseensa kortin takapuolelle. Toiset taas laittavat sinne yrityksen verkkosivut tai aukioloajat, jotta nämä tiedot ovat helposti saatavilla. On myös monia muita vaihtoehtoja – kuponkeja, valokuvia, ja paljon muuta. Katso tästä miten voit hyödyntää käyntikorttisi takapuolta parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit lisätä kortin etupuolelle minkä tahansa valitsemasi pinnan tai viimeistelyn. Taustapuolelle tulee sileä mattapinta, joten siihen on helppo lisätä vaikkapa muistiinpano, ajanvaraus tai jokin muu tieto.

Käytettävissäsi on useita toimitusvaihtoehtoja, kuten säästö-, vakio-, pika- ja kiireellinen toimitus. Katso lisätiedot toimitusoppaastamme.

Suosittelemme, että käytät jotain käyntikorttikoteloistamme. Saatavilla on monia eri materiaali- ja tyylivaihtoehtoja.