Loading...

Taitellut esitteet

Kokoa yksityiskohtaiset tiedot helppoon ja kompaktiin pakettiin. Tutustu kolmeen eri taittovaihtoehtoon ja täysin muokattavien mallipohjien valikoimaan. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Taittomalli
Taitettu koko
Paperin paino
Paperilaatu
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Kerro asiakkaille koko tarinasi esitteillä.

  • Kuusi kokoa
  • Neljä paperilaatua
  • Kolme taittomallityyliä
  • Toimitetaan esitaiteltuina ja käyttövalmiina
  • Tilausmäärä 25–20 000
  • Saatavana läpinäkyviä muovikoteloita (myydään erikseen)

Yksilöllinen ja täynnä tietoa
Tiedämme, että sinulla on paljon kerrottavaa yrityksestäsi. Taitettuihin esitteisiin mahtuu kaikki tarvittavat tiedot puhtaassa ja kompaktissa muodossa. Ammattimaiset ja budjettiystävälliset esitteet ovat loistava vaihtoehto jaettavaksi postitse tai käsin brändisi markkinoimiseen. Voit valita kuudesta koosta, kolmesta taittotyylistä ja neljästä paperilaadusta suunnitellaksesi esitteen, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin yrityksesi.

Ota asiakkaita mukaan, tiedota ja innosta
Olipa kyse sitten kiinteistönvälitystoiminnan laajentamisesta, ravintolan ruokalistan mainostamisesta tai kylpyläpalveluiden markkinoinnista, jokaiselle löytyy oma tyylinsä. Valitsemastasi koosta ja taitosta riippuen meillä on tarjolla erilaisia paperilaatuja. Tarkastele kaksi-, kolmi- ja Z-taittovaihtoehtoja ihanteelliselle sivujärjestykselle viestisi perille saamista varten.

Avaa mahdollisuudet
Aloita räätälöityjen esitteiden luominen selaamalla mallipohjia toimialan tai tapahtuman mukaan tai suunnittelemalla esite ainutlaatuiselle brändillesi alusta alkaen verkkosuunnittelustudiossamme. Harkitse läpinäkyvän PVC-kotelon lisäämistä tilaukseesi. Se on kätevä tapa laittaa esitteet näkyville. Me huolehdimme lopusta. Yksilölliset esitteet toimitetaan sinulle tyylikkäinä, taiteltuina ja käyttövalmiina.

VistaPrintin valikoimassa on Taitellut esitteet mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit