Loading...

Kerro asiakkaille koko tarinasi esitteillä.

– Kuusi kokoa – Neljä paperilaatua – Kolme taittomallityyliä – Toimitetaan esitaiteltuina ja käyttövalmiina – Tilausmäärä 25–20 000 – Saatavana läpinäkyviä muovikoteloita A4- ja DL-kokoisille esitteille (myydään erikseen)

Persoonallinen tapa tarjota tietoa
Tiedämme, että sinulla on paljon kerrottavaa yrityksestäsi. Taitettuihin esitteisiin mahtuu kaikki tarvittavat tiedot puhtaassa ja kompaktissa muodossa. Ammattimaiset ja budjettiystävälliset esitteet ovat loistava vaihtoehto jaettavaksi postitse tai käsin brändisi markkinoimiseen. Voit valita kuudesta koosta, kolmesta taittotyylistä ja neljästä paperilaadusta suunnitellaksesi esitteen, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin yrityksesi.

Kerro asiakkaille hyödyllisiä ja jännittäviä tietoja yrityksestäsi
Olipa kyse sitten kiinteistönvälitystoiminnan laajentamisesta, ravintolan ruokalistan mainostamisesta tai kylpyläpalveluiden markkinoinnista, jokaiselle löytyy oma tyylinsä. Valitsemastasi koosta ja taitosta riippuen meillä on tarjolla erilaisia paperilaatuja. Tarkastele kaksi-, kolmi- ja Z-taittovaihtoehtoja ihanteelliselle sivujärjestykselle viestisi perille saamista varten. Lisäksi voit tilata läpinäkyvän muovitelineen esitteesi näytteillepanoa varten.

Avaa uusia mahdollisuuksia
Aloita räätälöityjen esitteiden luominen selaamalla mallipohjia toimialan tai tapahtuman mukaan tai suunnittele ne kokonaan verkkosuunnittelustudiossamme. Harkitse läpinäkyvän PVC-kotelon lisäämistä tilaukseesi. Se on kätevä tapa laittaa esitteet näkyville. Me huolehdimme lopusta. Yksilölliset esitteet toimitetaan sinulle tyylikkäinä, taiteltuina ja käyttövalmiina.

Asiakasarvostelut

3 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  1
 • 4 tähteä
  1
 • 3 tähteä
  1
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu


3 asiakasta on arvostellut tuotteen

Taiteltu esite

4. toukok. 2024 | Raimo | Verified Buyer

Hyvin toimi asiakaspalvelu. Lopputulos oli juuri oikeanlainen.


Resoluutio

19. maalisk. 2024 | Mikael | Verified Buyer

Tekstien resoluutio olisi voinut olla parempi.


Painolaatu hyvää - paketointi puutteellista

4. jouluk. 2023 | JEN

Olen tilannut useaan otteeseen tältä firmalta ja hinta/laatu - suhde hyvä. Ainoa suuri ongelma on tuotteiden pakkaus. Tuotteet pakataan liian heikkoihin paketteihin, jolloin kuljetuksessa joskus paketit aukeavat ja tuotteita on joskus jopa sen vuoksi pudonnut matkalla. Toinen ongelma on liian väljä paketointi ja silloin tuotteet pääsevät liikkumaan ja vaurioitumaan kuljetuksen aikana. Tuotteet tulisi pakata tiiviisti ja kuljetusta kestäviin laatikoihin, niin silloin tuotteet saapuisivat perille ehjinä eikä reklamaatioita tulisi niin paljon. Firmallekin vähemmän uusimisia!

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Pahoittelut, että pakettien kanssa on ollut epäonnea ja kiitos, että otit aikaa palautteen antamiseksi. Olen välittänyt palautteesi eteenpäin tehtaallemme, jotta pakkausta voitaisiin parantaa entisestään.

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-3

VistaPrintin valikoimassa on Taitellut esitteet mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit