Siirry suoraan pääsisältöön

Taitellut esitteet

Kokoa yksityiskohtaiset tiedot helppoon ja kompaktiin pakettiin. Tutustu kolmeen eri taittovaihtoehtoon ja täysin muokattavien mallipohjien valikoimaan. Tarkastele tietoja

Koko
Taittomalli
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • 4 paperilaatuvaihtoehtoa
  • Useita paperin painovaihtoehtoja
  • 6 kokovaihtoehtoa
  • 3 taittotyyliä
  • Tilausmäärät 25–20 000
  • Saatavilla on myös läpinäkyviä PVC-koteloita

Puhuessasi potentiaalisille uusille asiakkaille sinun kannattaa tarjota heille kaikki olennaiset tiedot. Helposti suunniteltavien taiteltujen esitteiden avulla voit jakaa yksityiskohtaiset yritystietosi – mukaan lukien esimerkiksi ruokalistat tai palveluhinnastot – selkeällä ja helppolukuisella tavalla.

Aloita omien esitteidesi luominen tutustumalla valmiiden malliemme valikoimaan. Ne ovat täysin muokattavissa toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti, ja valikoimassa on myös erityisiä malleja tiettyjä aloja ja tapahtumia varten. Voit myös siirtää oman mallisi palveluumme. Etkö tiedä, mistä aloittaa? Ei hätää. Olemme koonneet yhteen joitakin pro-suunnitteluvinkkejä, jotka auttavat sinua luomaan ammattimaisen esitteen. Harkitse läpinäkyvän PVC-kotelon lisäämistä tilaukseesi. Se on kätevä tapa laittaa esitteet näkyville. Me huolehdimme lopusta. Omat esitteesi toimitetaan sinulle valmiiksi taiteltuina ja valmiina käyttöön.

VistaPrintin valikoimassa on Taitellut esitteet mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit