Loading...

Mainoskyltit

Kasvata näkyvyyttäsi – sekä sisällä että ulkona – kestävien mainoskylttien avulla. Tutustu muokattaviin mallipohjiin ja helppoon mallinlatausprosessiin.


Voimme auttaa mallisi suunnittelussa. Pyydä ILMAISIA neuvoja asiantuntijoiltamme. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Kiinnitä ohikulkijoiden huomio selkeillä, helposti erottuvilla kylteillä.

  • 4 mm:n aaltomuovia
  • Yhdeksän kokovaihtoehtoa
  • Säänkestävä ja haalistumaton

Suunniteltu katseenvangitsijaksi
Haluatko laittaa viestisi ohikulkijoiden ja muun liikenteen nähtäväksi? Omalla painatuksella varustetut mainoskyltit muuttavat liikkeen julkisivun tai ikkunan mainostilaksi. Kestävästä ja haalistumattomasta aaltomuovista valmistetut kyltit on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Ne ovat myös niin kevyitä, että niitä on helppo siirtää paikasta toiseen.

Paljon esillepanovaihtoehtoja
Nämä mainoskyltit kestävät sekä sisä- että ulkokäytössä. Ja saatavana on useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit asettaa kyltin esille, olipa se sitten aitaan, nurmikolle tai pöydälle. Kassalla voit lisätä kolmijalkatelineet, jäykät telineet, Command Strips™ -liuskat ja paljon muuta kyltin kiinnittämiseen.

Helppo suunnitella
Kun aloitat omien kylttiesi suunnittelun, mieti ensin, minne aiot asettaa ne. Valitse tämän jälkeen haluamasi koko ja tutustu muokattaviin, valmiisiin mallipohjiimme. Lisää omat tietosi – yrityksen nimi, verkkosivuston osoite ja muut haluamasi tiedot. Kylttisi saapuvat hyvännäköisinä ja valmiina tekemään vaikutuksen ohikulkijoihin.

VistaPrintin valikoimassa on Mainoskyltit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit