Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...
Valokuvakirjat

Valokuvakirjat

Esittele elämäsi tärkeitä hetkiä värikkään valokuva-albumin avulla. Neliönmuotoinen, pysty- ja vaakasuuntainen vaihtoehto, 24–120 sivua. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
 

Haluatko suunnitella valokuvakirjan mieluummin offline-tilassa? Lataa suunnittelueditorimme.
Vertaile tekstieditoreja
100 % taattu tyytyväisyys

Luo lämminhenkinen muistokokoelma suunnittelemalla oma valokuvakirja.

  • Kahdeksan koko- ja asetteluvaihtoehtoa
  • Kaksi paperilaatuvaihtoehtoa
  • Yksivärinen kansi tai valokuvakansi
  • 24–120 sivua
  • Kovat kannet ja laadukas sidonta
  • Verkko- ja offline-suunnittelueditorit sekä Smart Assistant -sovellus

Muistot, joista voit pitää kiinni
Mikään ei vedä vertoja tärkeiden hetkien muistelulle. Siksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota yksilöllisiä valokuvakirjoja, jotka juhlistavat suosikkihetkiäsi. Luotpa sitten omaa albumikokoelmaasi tai tarvitset joululahjan ystäville tai perheelle, valokuva-albumien avulla on helppo esitellä hää-, loma- tai perhekuvia.

Yksityiskohdat joihin tulet ihastumaan
Yksilöllisen valokuva-albumisi tulee tuntua yhtä ainutlaatuiselta kuin siinä olevat muistot. Siksi tarjoamme paljon eri vaihtoehtoja sen muokkaamiseen. Albumeja on useita eri koko- ja asetelmavaihtoehdoilla. Voit valita kahdesta eri paperilaadusta ja useammasta kansityylistä mukaan lukien pellava-, nahka- ja valokuvakannet.

Mallien suunnittelueditorit
Tunnetko olosi inspiroituneeksi? Käytettävissäsi on kaksi suunnittelueditoria: mobiiliystävällinen vaihtoehto valokuvakirjojen luomiseen verkossa tai ladattava valokuva-albumikone, jota voit käyttää tietokoneellasi. (Lisätietoja kustakin valokuvakirjasovelluksesta on Editorivaihtoehdot-osiossa.) Kumman haluatkin, opastamme sinut prosessin läpi vaihe vaiheelta. Tai käytä Smart Assistant -avustajaamme, joka poimii nopeasti parhaat valokuvasi, suunnittelee niiden asettelun ja luo ihastuttavan kirjan. Kun olet tyytyväinen suunnittelemaasi malliin, painatamme, sidomme ja pakkaamme luomuksesi ammattitaidolla, ja lähetämme sen sitten haluamaasi osoitteeseen. Suunnittelemasi valokuvakirja saapuu tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina tuottamaan iloa pitkään.

Valokuvakirjojen painatus

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit