Loading...

Valokuvakirjat

Esittele elämäsi tärkeitä hetkiä värikkään valokuva-albumin avulla. Neliönmuotoinen, pysty- ja vaakasuuntainen vaihtoehto, 24–120 sivua. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koot
 

Haluatko suunnitella valokuvakirjan mieluummin offline-tilassa? Lataa suunnittelueditorimme.
Vertaile tekstieditoreja
100 % taattu tyytyväisyys

Luo lämminhenkinen muistokokoelma suunnittelemalla omia valokuvakirjoja.

– Kahdeksan koko- ja asetteluvaihtoehtoa – Kaksi paperilaatuvaihtoehtoa – Yksivärinen kansi tai valokuvakansi – 24–120 sivua – Kovat kannet ja laadukas sidonta – Verkko- ja offline-suunnittelueditorit sekä Smart Assistant -sovellus

Muistot, joista voit pitää kiinni
Mikään ei vedä vertoja tärkeiden hetkien muistelulle. Siksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota yksilöllisiä valokuvakirjoja, jotka juhlistavat tärkeitä hetkiäsi. Olitpa luomassa omaa henkilökohtaista kirjastoasi tai tarvitset lahjaa ystäville tai perheelle, valokuvakirjojen avulla on helppo esitellä hää-, loma- tai perhekuvia.

Yksityiskohdat, joihin tulet ihastumaan
Räätälöidyn valokuva-albumisi tulisi tuntua yhtä sykähdyttävältä kuin sen sisältämät muistot, joten olemme antaneet sinulle paljon personointivaihtoehtoja. Albumeja on useilla eri koko- ja asetelmavaihtoehdoilla. Voit valita kahdesta eri paperilaadusta ja useammasta kansityylistä mukaan lukien pellava-, nahka- ja valokuvakannet.

Mallien suunnittelueditorit
Tunnetko olosi inspiroituneeksi? Käytettävissäsi on kaksi suunnittelueditoria: mobiiliystävällinen vaihtoehto valokuvakirjojen luomiseen verkossa tai ladattava valokuva-albumikone, jota voit käyttää tietokoneellasi. (Lisätietoja kummastakin sovelluksesta löytyy Editorivaihtoehdot-osiosta.) Kumman haluatkin, opastamme sinut prosessin läpi vaihe vaiheelta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Smart Assistant -avustajaamme, joka poimii nopeasti parhaat valokuvasi, suunnittelee niiden asettelun ja luo ihastuttavan valokuvakirjan. Kun olet tyytyväinen suunnittelemaasi malliin, painatamme, sidomme ja pakkaamme luomuksesi ammattitaidolla, ja lähetämme sen sitten haluamaasi osoitteeseen. Suunnittelemasi valokuvakirja saapuu tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina tuottamaan iloa pitkään.

Valokuvakirjojen painatus

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit