Loading...

Lisää kortteihisi tyylikkyyttä kullanvärisellä käyntikorttitelineellä.

  • 9,5 x 1,9 x 3,8 cm – Mahtuu 30 vakiokorttia – Mattapintainen, kullanvärinen viimeistely – Ainutlaatuinen, avoin muotoilu

Hienostunut ja ammattimainen

Kullanväriset käyntikorttikotelot ovat tyylikkäitä ja näyttäviä, olivatpa ne sitten työpöydällä, tapahtuman esittelypöydällä tai vaikkapa myymälän kassalla. Rohkea väri ja mielenkiintoinen, kulmikas muoto sopivat melkein mihin tahansa paikkaan ja korttimalliin. Ja kiillotettu, tasainen viimeistely kiinnittää ihmisten huomion, mutta jättää silti huomion itse kortteihin.

Monikäyttöinen, avoin muotoilu

Kullanvärisiin käyntikorttikoteloihin, joissa on avoin muotoilu molemmin puolin, sopivat useimmat kortit muodosta ja koosta riippumatta. Lisäksi ne ovat loistava vaihtoehto pienille ja keskikokoisille esitteille ja flyereille. Käytä niitä työpöydälläsi, messuosastolla tai myymälässäsi. Kompakti muoto ei vie paljon tilaa, ja ainutlaatuinen muotoilu lisää niiden monikäyttöisyyttä.

Helppo tilata

Saadaksesi kullanväriset käyntikorttikotelot, valitse haluamasi määrä ja valitse "Lisää ostoskoriin" sivun yläosassa. Jos haluat nähdä muita vaihtoehtoja, voit tutustua myös muihin käyntikorttikoteloihimme, mukaan lukien kannettavat ja pöytämallit.

Kullanvärinen käyntikorttikotelo, jossa on käyntikortit mehiläishoitoyrityksen markkinoimiseen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit