Loading...

Itse suunnitellut muistivihkot

Hae muistiinpanoratkaisuja tapahtumiin, myymälöihin, työtiloihin tai kotiin.

Rengasmuistivihkot

Helpota organisointia kotona ja töissä.
 

Muistilehtiöt

Pidä muistiinpanot, viestit ja muistutukset käden ulottuvilla.
 

Muistikirjat

Kirjoita ideoita, tehtävälistoja tai viikkosuunnitelmia tyylikkääseen muistikirjaan.
 

Kirjelomakkeet

Luo ammattimainen ulkoasu laskuille, muistiinpanoille ja muille asiakirjoille.
 

Muistilaput

Lisää ripaus persoonallisuutta tähän tärkeään toimistotarvikkeeseen.
 

Kirjanmerkit

Varmista, että asiakkaat muistavat sinut aina kun he etsivät kirjanmerkkiään.
 
Erotu eduksesi yksilöllisellä, budjettiystävällisellä mallilla.
Ammattimainen ilme projektillesi. Täytä pikakysely, niin saat vaihtoehdot suunnittelijaltamme 24 tunnin sisällä.
Leimasinten perhesivu > Cloudinary Image Component

Tähän liittyviä tuotteita

Lisää ainutlaatuinen ilme päivittäisiin muistiinpanoihin, olipa kyse sitten henkilökohtaisesta käytöstä tai yrityksesi markkinoinnista.

Etsitkö helppoa tapaa tehdä vaikutus ystäviin, perheenjäseniin, asiakkaisiin tai yrityskumppaneihin? Yksilölliset paperitarvikkeet erottuvat kilpailevista tuotteista, herättävät luottamusta ja antavat sinulle ammattimaisen ilmeen.

Me VistaPrintillä autamme sinua suunnittelemaan yhtenäisiä ja ainutlaatuisia paperitarvikkeita, jotka erottuvat kilpailevista tuotteista. Voit käyttää yksittäistä mallia – monogrammia, logoa tai jopa hauskaa kuviota – toimisto- ja paperitarvikkeisiin, joita voit sitten esitellä ylpeänä. Meiltä löydät sopivat muistilehtiöt, rengasmuistivihkot, muistikirjat ja paljon muuta.

Ellet tiedä, mistä aloittaisit suunnittelun, suunnittelupalvelutiimimme on aina valmiina auttamaan sinua luomaan yhtenäisen ilmeen sekä toimisto- että henkilökohtaisille paperitarvikkeille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Rengasmuistivihkoissa on kierresidonta ja joko tyhjä tai viivoitettu paperi. Sivuja niissä on 80 per vihko. Muistikirjat taas ovat liimasidottuja, ja niissä on useita eri sivutyylejä ja neljä erilaista kannen viimeistelyvaihtoehtoa. Yhdessä muistikirjassa on enintään 240 sivua.

Molempien koko on 139 x 216 mm. Niissä on kuitenkin erilaiset vaihtoehdot sivutyylejä, kansien viimeistelyvaihtoehtoja ja sivumääriä.

Kyllä, suurin osa paperitarvikkeistamme sopii molempiin tarkoituksiin. Meiltä löytyy malleja, jotka sopivat paremmin yrityskäyttöön tai henkilökohtaiseen käyttöön, ja toisia malleja, joihin voit ladata minkä tahansa mallin.

Räätälöityjen kirjekuorien ja kirjelomakkeiden käyttö antaa asiakkaalle elegantin kuvan yrityksestä. Varustamalla paperitarvikkeesi yksilöllisillä muistikirjoilla, rengasmuistivihkoilla tai muistilehtiöillä teet muistiinpanojen tekemisestä ja organisoinnista entistä mielekkäämpää. Lisäämällä logosi näihin tuotteisiin ne toimivat samalla mainostuotteina, jotka auttavat lisäämään brändisi tunnettuutta. Jos lähetät tuotteita tai tilauksia asiakkaille, haluat ehkä lisätä tarvikkeisiisi kirjeensulkijoita tai postitustarroja. Kanta-asiakaskortit ja lahjakortit ovat myös mielenkiintoisia tuotteita jälleenmyyjille.

Kyllä! Jos kirjaudut sisään ja valitset kohdan "Oma tili", näet valikon "Tilaukset ja uusintatilaus". Sieltä voit tilata varastoosi nopeasti lisää tarvitsemiasi paperituotteita.

Kyllä. Ennen kuin vahvistat tilauksen, voit esikatsella valmista tuotetta viimeistelyineen.