Loading...

Itse suunnitellut kalenterit

Luo personoitu kalenteri, joka pursuaa hyvää oloa tuovia kuvia.
 
 
 
 

Muistele menneitä samalla, kun suunnittelet tulevaa: valokuvakalenterin avulla voit tehdä molempia.

Emme voi tehdä aikataulustasi yhtään vähemmän kaoottista, mutta voimme ehdottomasti tehdä siitä söpömmän. Kun lisäät kalenteriin lempivalokuvasi, arkiasioiden järjestämisestä tulee mielekästä koko vuodeksi.

Jos olet etsinyt lahjaa, tässä voi olla etsintäsi tulos. Hemmottele isovanhempia vauvakuvilla (tai mikset vaikka lemmikin kuvilla) koko vuoden ympäri. Ilahduta parasta ystävääsi vanhoilla kaveri- ja luokkakuvilla. Tai ilahduta kumppaniasi aidoilla lasten kuvilla, instaan sopivilla lomakuvilla tai vintage-perhekuvilla.

Etsitpä sitten klassista seinäkalenteria tai työpöytäkalenteria, kalenterin muokkauksen avulla voit suunnitella vuodelle 2023 kalenterin, johon he tulevat ihastumaan. Valitse omasi eri teemoista, väreistä ja koristekuvioista. Lisäksi voit pyytää erityisten päivien, kuten syntymä- tai vuosipäivien, merkitsemistä kalenteriin. Ehkäpä jopa aloitat uuden perinteen: uusi kirkasvärinen ja laadukkaalle paperille painettu perhekalenteri aina jokaiselle uudelle vuodelle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Aloita valitsemalla kalenterityyppi, joka sopii parhaiten sille tarkoitettuun tilaan. Selaa sitten malleja erilaisilla teemoilla ja lataa sovellukseen suosikkivalokuvasi. Voit valita yhden kuvan jokaiselle kuukaudelle tai luoda kollaasin asetteluvaihtoehtojemme avulla. Kun suunnittelemasi malli on valmis, me huolehdimme sen painatuksesta ja toimituksesta suoraan kotiovellesi.

Päästä luovuutesi valloilleen! Voit laittaa kalenteriisi valokuvia perheesi lomista, lapsistasi, lemmikkieläimistäsi tai suosikkimaisemistasi.

Kalenteri kannattaa valita sen mukaan, mihin se on tarkoitettu, eli toimistoon, työpöydälle tai kotiin. Iso seinäkalenteri sopii erinomaisesti perheille erilaisten aikataulujen ja tapahtumien merkitsemiseen, kun taas pöytäkalenteri on välttämätön työväline etätyötä tekeville. Kalenterimagneetit taas on tarkoitettu jääkaapin oveen. Seinäkalenterit, joissa on 12 suosikkikuvaasi ja erilaisia syntymäpäiviä ja muita tärkeitä päiviä merkitseviä kuvakkeita, ovat huomaavaisia lahjoja kenelle tahansa.

Voit tarkastella kalenterijulisteen ja kalenterimagneetin digitaalisia koevedoksia. Luo koevedos napauttamalla PDF-koevedospainiketta, kun suunnittelet kalenteriasi verkkostudiossa.

Kyllä vain! Verkkostudiomme on suunniteltu tekemään yksilöllisen seinäkalenterin luomisesta helppoa ja hauskaa. Nyt siihen on myös lisätty uusia ominaisuuksia. Olemme päivittäneet koko- ja asetteluvaihtoehtoja vastataksemme paremmin tarpeisiisi. Voit ennakoida satunnaisia muutoksia tiettyihin tuotteisiin, samalla kun jatkamme tuotteiden parantamismahdollisuuksia.