Loading...

Itse suunnitellut kalenterit

Suunnittele korkealaatuinen ja personoitu kalenteri, joka tuo esiin suosikkimuistoja tai korostaa brändiäsi.

Löydä täydellinen yhdistelmä

Tutustu mukautettuun kalenterimallistoomme löytääksesi tilaasi parhaiten sopivan tyylin.
Itse suunnitellut seinäkalenterit 2023
 
 
Itse suunnitellut magneettikalenterit
 
 Itse suunnitellut julistekalenterit
 
 

Näin se toimii

Spoilerivaroitus – se on yhtä helppoa kuin 1-2-3...4. Ihan oikeasti.
1. Valitse kalenteri ja koko.
Aloita valitsemalla kalenterityyli, josta pidät. Valitse sitten haluamasi koko tai tarvittaessa suunta.
2. Valitse suosikkimallisi.
Selaa seuraavaksi erilaisia valmiita malleja tai lataa oma mallisi. Valikoimamme tarjoaa jokaiselle jotakin tyylikkäästä minimalismista eloisaan väriloistoon.
3. Lisää kuvia, tekstiä ja muuta.
Monisivuisiin kalentereihin voit lisätä kuvia jokaiselle kuukaudelle. Voit jopa lisätä tekstiä ja leikekuvia korostamaan erityisiä päivämääriä tai tapahtumia.
4. Ja tee sitten tilaus.
Ennen tilausta voit esikatsella kalenteriasi ja tehdä mahdolliset viimeiset muutokset. Klikkaa sitten "Lisää ostoskoriin" -painiketta, siirry kassalle ja voilà! Me jatkamme tästä.

Ilahduta rakkaitasi ja ylläpidä suhteita omista kuvista luotujen kuvakalentereiden avulla.

Digitaaliset kuvakalenterit voivat olla käteviä, mutta jotkut asiat näyttävät paremmilta painetulla paperilla. Kuin kokoelma erityisiä tilannekuvia. Omista kuvista tehtyjen kalentereiden avulla voit pitää asiat järjestyksessä ympäri vuoden ja elää samalla uudelleen lempimuistoja kuukausi toisensa jälkeen.

Anna isovanhemmille lahjaksi vauvakuva vuoden jokaiselle kuukaudelle tai yllätä entiset opiskelukaverisi opiskeluvuosien yhteiskuvilla. Omista kuvista tehdyt kalenterimme sopivat myös yrityslahjoiksi. Luo ainutlaatuinen lahja työntekijöille tai käytä kalentereita mieleenpainuvina lahjoina messuilla, tapahtumissa ja konferensseissa.

Riippumatta siitä, oliko mielessäsi perinteinen seinäkalenteri tai työpöytäkalenteri, voit luoda vuodelle 2024 omista kuvistasi tehdyn kalenterin, josta pidetään varmasti. Valitse eri teemojen, värien ja koristekuvioiden väliltä. Lisäksi voit pyytää meitä lisäämään merkkipäivien, kuten syntymäpäivän tai tärkeän yritystapahtuman, merkitsemistä kalenteriin. Ehkäpä jopa aloitat uuden perinteen: Uusi kirkasvärinen ja laadukkaalle paperille painettu omilla kuvilla varustettu perhe- tai asiakaskalenteri jokaiselle vuodelle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Aloita valitsemalla kalenterityyppi, joka sopii parhaiten sille tarkoitettuun tilaan. Selaa sitten malleja erilaisilla teemoilla ja lataa sovellukseen suosikkivalokuvasi. Voit valita yhden kuvan jokaiselle kuukaudelle tai luoda kollaasin asetteluvaihtoehtojemme avulla. Kun suunnittelemasi malli on valmis, me huolehdimme sen painatuksesta ja toimituksesta suoraan kotiovellesi.

Päästä luovuutesi valloilleen! Voit laittaa kalenteriisi valokuvia perheesi lomista, lapsistasi, lemmikkieläimistäsi tai suosikkimaisemistasi.

Kalenteri kannattaa valita sen mukaan, mihin se on tarkoitettu, eli toimistoon, työpöydälle tai kotiin. Iso seinäkalenteri sopii erinomaisesti perheille erilaisten aikataulujen ja tapahtumien merkitsemiseen, kun taas pöytäkalenteri on välttämätön työväline etätyötä tekeville. Kalenterimagneetit taas on tarkoitettu jääkaapin oveen. Seinäkalenterit, joissa on 12 suosikkikuvaasi ja erilaisia syntymäpäiviä ja muita tärkeitä päiviä merkitseviä kuvakkeita, ovat huomaavaisia lahjoja kenelle tahansa.

Kyllä! Voit lisätä haluamasi merkkipäivät, kuten syntymäpäivät, vuosipäivät ja muut, suunnitteluprosessin aikana. Suunnitellessasi kalenteriasi voit lisätä siihen erilaisia koristeta. Meillä on kokoelma koristekuvia, jotka voit lisätä mihin kohtaan haluat. Voit myös määrittää ne juhlapyhät ja muut merkkipäivät, joiden haluat (tai et halua) näkyvän, kuten ystävänpäivä tai äitienpäivä.

Se riippuu valitsemastasi kalenterityylistä. Seinä- ja pöytäkalentereissa voit valita alkavan kuukauden helposti klikkaamalla "Muokkaa kalenterin päivämääriä" -osiota kalenteria suunnitellessasi. Posterikalenterit ja magneettikalenterit alkavat kuitenkin tammikuusta.

Seinä- ja pöytäkalenterimme on valmistettu kiiltävästä paperista, joka tuo valokuvasi todella esiin. Magneettikalentereissa on mattapinta, ja julistekalentereissa on sekä sileitä matta- että kiiltäväpintaisia vaihtoehtoja.

Voit tarkastella kalenterijulisteen ja kalenterimagneetin digitaalisia koevedoksia. Luo koevedos napauttamalla PDF-koevedospainiketta, kun suunnittelet kalenteriasi verkkostudiossa.

Kyllä vain! Verkkostudiomme on suunniteltu tekemään yksilöllisen seinäkalenterin luomisesta helppoa ja hauskaa. Nyt siihen on myös lisätty uusia ominaisuuksia. Olemme päivittäneet koko- ja asetteluvaihtoehtoja vastataksemme paremmin tarpeisiisi. Voit ennakoida satunnaisia muutoksia tiettyihin tuotteisiin, samalla kun jatkamme tuotteiden parantamismahdollisuuksia.