Siirry suoraan pääsisältöön

Vauvakortti

Esittele uusi perheenjäsenesi ystävillesi ja perheellesi yksilöllisen vauvakortin avulla. Tutustu muokattaviin malleihin sekä erilaisiin teemoihin ja paperilaatuvaihtoehtoihin. Tarkastele tietoja

Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • 4 kokovaihtoehtoa
  • 8 paperilaatua
  • Vakiomalli tai pyöristetyt kulmat
  • Kirkas neliväripainatus
  • Haluttaessa mukaan myös kirjekuoret

Juhlistatko iloista perhetapahtumaa? Onneksi olkoon! Haluaisimme mielellämme auttaa sinua levittämään sanaa uudesta vauvasta näiden mukautettavien syntymäilmoituskorttien avulla. Syntymäilmoituskorttiemme valikoima sisältää joukon eri vaihtoehtoja, jotka ovat täysien mukautettavissa oman tyylisi ja makusi mukaisesti. Voit lisätä niihin valokuvan ja kaikki haluamasi tiedot ja valita sitten mieleisesi paperilaadun.

Oletko valmis aloittamaan luovan työn? Löydät kaikki syntymäilmoitukset design-galleriastamme. Voit tarkastella niitä kaikkia kerralla tai suodattaa vaihtoehdot esimerkiksi värin tai teeman perusteella. Kun olet löytänyt mieleisesi mallipohjan, me autamme sinua lisäämään kaikki omat tietosi suunnittelustudiossamme – sinun tarvitsee vain viimeistellä korttisi, ja me huolehdimme lopusta. Vauvakorttisi painatetaan ammattimaisesti, pakataan ja toimitetaan sinulle pian. Ne saapuvat hyvännäköisinä ja valmiina lähetettäviksi eteenpäin.

Vauvakortit

VistaPrintin valikoimassa on Vauvakortti mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit