Loading...

Käyntikortit kohdelakkauksella

Haluatko kortin etupuolen hyppäävän katsojan silmille? Lisää kiiltävä, kolmiulotteinen kohopainatus tekstiin, malliin tai molempiin. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Haluatko kortin etupuolen hyppäävän katsojan silmille? Lisää kiiltävä, kolmiulotteinen kohopainatus tekstiin, malliin tai molempiin.

– Paksuus vakio tai premium – Vaihtoehtoina neliömuoto ja pyöristetyt kulmat – Kiiltävä kohdelakkaus mattapintaiselle etupuolelle – Helppo kirjoittaa mattapintaiselle takapuolelle – Loistava logon, nimen tai muun kohdan korostamiseen

Lovi yläosassa
Voit lisätä kohdelakattuihin käyntikortteihin kerroksia paksua, kiiltävää kohopainatusta kortin tiettyihin osiin. Erikoisviimeistely antaa tekstille ja kuville kiiltoa ja 3D-tekstuuria, mikä saa ne erottumaan tasaisesta, mattapintaisesta taustasta. Se on loistava vaihtoehto melkein mihin tahansa malliin, sillä voit käyttää kohdelakkausta jopa 75 %:ssa kortin etupuolta.

Tyylikäs ja fiksu
Kohdelakatut käyntikortit antavat luovan, ammattimaisen ilmeen ja ohjaavat asiakasta kohti tärkeämpiä tietoja ja kuvia. Voit itse valita kohdat, joihin haluat erikoisviimeistelyn. Anna yrityksesi nimelle ja yhteystiedoille hieman lisäpotkua. Korosta logoasi ja brändiäsi. Tai varmista, että erikoiskampanja näkyy selvästi.

Helppo ja nopea suunnittelu
Voit ladata oman mallisi tai selata valmiita mallipohjiamme, jotka on suunniteltu erityisesti kohdelakattuja kortteja varten (tunnetaan myös nimellä 3D-käyntikortit tai kiiltävät, kohokuvioidut käyntikortit). Sitten voit päättää, mihin kohtaan haluat kiiltävän kohopainatuksen. Voit käyttää oletusehdotuksiamme, mutta yleensä voit valita lähes minkä tahansa osan mallistasi. Voit myös aina pyytää apua chatista.

VistaPrintin valikoimassa on Käyntikortit kohdelakkauksella mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit