Loading...

Suorakulmaiset tarrat

Luo huomiota herättäviä tarroja käyttäen ajatonta ja aina suosittua muotoa. Muotoon leikattua ja vettä hylkivää muovia. Voit myös helposti ladata oman mallin palveluumme. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Liimaa tarra ja laita brändisi näkyville.

  • 5 kokovaihtoehtoa
  • Pinnoitettua valkoista muovia
  • Erityisen paksu taustapaperi
  • Kirkas neliväripainatus

Etsitkö tehokkaaksi todettua tapaa edistää logosi näkyvyyttä? Harkitse personoitujen suorakulmion muotoisten tarrojen käyttöä tuotteesi pakkauksissa, yrityslahjoina ja muussa käytössä. Tämä klassinen muoto tarjoaa runsaasti tilaa haluamallesi tekstille, logolle tai koriste-elementeille. Näissä muotoonleikatuissa, pinnoitetusta muovista valmistetuissa tarroissa on terävät kulmat ja helposti irrotettava taustapaperi. Ne sopivat erinomaisesti lisättäviksi laatikoihin, pulloihin tai mihin tahansa muihin esineisiin ja tuotteisiin, joissa sinä tai asiakkaasi haluatte brändin olevan esillä.

Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Autamme sinua siirtämään valitsemasi logon tai kuvan verkkopohjaiseen suunnittelutyökaluumme. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain viimeistellä mallisi haluamallasi tavalla – me huolehdimme lopusta. Muotoonleikatut tarrasi painetaan ja pakataan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Ne saapuvat täysin käyttövalmiina – halusitpa sitten käyttää tarroja itse tai antaa niitä lahjoiksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit