Loading...

Hiirimatot

Haluaisitko piristää työpöytääsi jollain tavalla? Meiltä saat toimistoon kuin toimistoon sopivat hiirimatot omalla kuvalla tai logolla. Ne ovat myös hyvä lahjaidea. Aloita suunnittelu lataamalla oma tiedosto tai valitse jokin monista mallipohjistamme.

1 tulos
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
1 tulos


-

  • Onko sinulla jo malli?
    Lataa se palvelimeen, niin voit katsoa sitä eri tuotteissa
  • VistaPrintin valinta
    Valokuvalliset hiirimatot
    Pikatoimitus saatavilla

Voit luoda yksilöidyn hiirimaton omasta logosta, viestistä tai suosikkikuvastasi.

Haluatko antaa koko toimistolle tai työtilalle yhdenmukaisen ilmeen? Personoidut hiirimatot on helppo ja nopea suunnitella, ja ne antavat työpöydällesi brändisi persoonallisuutta heijastavan ilmeen. VistaPrint tarjoaa brändättyjä hiirimattoja, jotka ovat käytännöllinen ja monikäyttöinen tarvike – täydellinen sekä mainostuotteeksi että lahjaksi. Voit ladata palveluumme myös perhekuvan, joka antaa työtilallesi kotoisan ilmeen.

Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Suunnittelustudiossamme voit ladata palveluun tiedoston tai luoda uniikin hiirimaton alusta alkaen. Hae inspiraatiota VistaPrintin laajasta valikoimasta: kaikki mallipohjat voi räätälöidä omiin tarpeisiin. Älä unohda, että suunnitteluammattilaisemme ovat aina valmiina auttamaan ammattimaisen hiirimaton luomisessa.

Usein kysyttyä

Kyllä, saatavana on myös hiirimattoja, joita voi tilata vain yhden kappaleen. Valitse Ei minimitilausmäärää -suodatin, niin löydät haluamasi vaihtoehdot.