Loading...

Pidä tuotteet turvassa varastoinnin tai kuljetuksen aikana tukevissa pakkauslaatikoissamme.

– Viisi kokovaihtoehtoa – 1,8 mm valkoinen tai ruskea E Flute -kartonki – Helppo koota – Kuvioimattomat laatikot

Suojaa asiakkaiden tilaukset
Olipa kyse sitten helposti särkyvien tai painavien laitteiden, elintarvikkeiden tai kirjojen irtotilauksista, asiakkaasi odottavat, että tuotteet saapuvat perille ehjinä ja hyväkuntoisina. Pakkauslaatikot ovat loistava tapa varmistaa, että näin tapahtuu. Tukeva aaltopahvi on suunniteltu kestämään kuljetuksen aikaista kovaa rasitusta ja pitämään tuotteet turvassa. Sulje ne pakkausteipillä ja valmista tuli.

Helppo koota
Aaltopahvilaatikot on suunniteltu niin, että ne toimivat mahdollisimman tehokkaasti sekä sinun että asiakkaidesi kannalta. Pakkaukset on helppo koota, eikä niillä ole vähimmäistilausmäärää, joten voit tilata juuri niin monta kappaletta kuin tarvitset. Saatavana on erikokoisia laatikoita edulliseen hintaan, joten voit hankkia juuri sellaiset laatikot, jotka sopivat parhaiten omien tuotteidesi turvalliseen säilyttämiseen. Voit jopa lisätä niihin etikettejä tai tarroja antaaksesi laatikoille omanlaisesi ilmeen.

Nopea ja helppo tilaus
Oletko valmis tilaamaan omat aaltopahviset pakkauslaatikot? Tämän helpommin se ei voisi onnistua. Valitse vain koko, väri ja määrä, ja me hoidamme loput. Me huolehdimme siitä, että ne toimitetaan sinulle turvallisesti ja hyväkuntoisina, jotta sinä voit tehdä saman asiakkaillesi ja heidän tilauksilleen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit