Loading...

Erotu joukosta värikkäiden ja yksilöllisten lippujen avulla.

– Kolme kokovaihtoehtoa – 110 g/m² polyesteriä – Pelkkä lippu tai lippu ja tanko – Yksi- tai kaksipuolinen painatus – Valmistettu 95 % kulutuksen jälkeen kierrätetystä polyesteristä

Kiinnittää ohikulkijoiden huomion Etsitkö yksinkertaista ja tehokasta tapaa pysäyttää jalankulkijat? Kioskilippujemme avulla saat myymälän julkisivut ja seinät kukoistamaan. Kiinnitä huomio myymälääsi vilkkaalla pääkadulla tai täydennä katosta brändisi lipulla. Voit käyttää lippuja myös myymälässä auttaaksesi asiakkaita löytämään etsimänsä, olipa kyse sitten myymälän eri osastoista tai alennusmyynnistä.

Sisä- tai ulkokäyttöön Kioskilippumme tarjoavat yksinkertaisen ja tyylikkään ratkaisun, joka ei vie paljon tilaa. Tarjoamme sekä yksi- että kaksipuolisen painatuksen lippuihimme, joita on saatavana kolmea eri kokoa ja jotka saa tangolla tai ilman. Ja jos haluat joskus muuttaa viestiäsi, vaikkapa alennusmyynnin tai uusien tuotteiden saapumisen vuoksi, voit tilata pelkän lipun.

__Intuitiivinen suunnitteluprosessi __ Aloita omien kioskilippujesi suunnittelu lataamalla haluamasi kuvan palveluumme tai valitse jokin laajan valikoimamme mallipohjista. Me huolehdimme lopusta. Kioskilippusi painetaan ammattimaisesti ja lähetetään sinulle pian. Tilauksesi saapuu tyylikkäänä ja valmiina herättämään huomiota.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit