Loading...

Vaihda kangas ja viestisi helposti pystysuorien banderollitelineiden avulla.

– Kaksi kokoa – Helppo koota – Konepestävää polyesteriä – Kestokäyttöinen alumiinirunko – Kantolaukku mukana – Kaksipuolinen painatusvaihtoehto

Vaihdettava kangas
Onko sinulla paljon kerrottavaa? Mainostelineet tapahtumiin voivat olla sinulle sopiva tuote. Banderollitelineemme on helppo koota ja myös kangas on helppo vaihtaa. Ne ovat loistava vaihtoehto roll-up-banderolleillemme, sillä voit vaihtaa kankaan niin usein tai harvoin kuin haluat. Valitse "Vain kangas" -vaihtoehto, kun sinulla on jotain uutta sanottavaa kuten tuotteen julkistaminen tai alennusmyynnin mainostaminen tai kun haluat ilmoittaa osoitteenmuutoksesta.

Helppo koota
Pienyrittäjälle aika on rahaa. Mainostelineet tapahtumiin suunniteltiin juuri sitä varten. Muutamalla nopealla rungon osien ja kankaan napsautuksella saat banderollisi seisomaan toimintakuntoisena muutamassa minuutissa. Esittely julkisivuilla, näyttelyhalleissa ja messuilla. Saatavana kaksipuolinen painatus, jos sinulla on enemmän sanottavaa.

Intuitiivinen suunnittelu
Aloita lataamalla oma mallisi helppokäyttöisen työkalumme avulla. Me huolehdimme painatuksesta ja toimituksesta, ja mainostelineesi on ovellasi ja valmis esille pantavaksi.

Yksilöllinen kangasbanderolli kuntosaliyrityksille

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit