Loading...

Personoidut banderollit

Vinyylibanderollit

 
 
 
 

Lattiamalliset banderollit

 
 
 
 

Messut

Kaikki mitä tarvitset kiinnittääksesi ihmisten huomion seuraavassa tapahtumassa.

Etsitkö erilaisia kylttejä ulkomainontaan?

Tutustu ulos ja myymälän edustalle asetettavaan monipuoliseen kylttivalikoimaan. Niihin suunniteltua viestiä ei voi ohittaa huomaamatta.

Jotta voit tehdä hyvän vaikutelman, tulee sinun ensin tulla huomatuksi – ja siinä banderollit voivat olla avuksi.

Haluatko tehostaa näkyvyyttäsi? Oikeanlainen banderolli voi kiinnittää ohikulkijan tai potentiaalisen asiakkaan huomion, etenkin vilkkaissa tilanteissa tai tapahtumissa. Valikoimissamme on banderolleja ja kylttejä moneen käyttöön, kuten konferensseihin, omassa kaupassa järjestettäviin tapahtumiin tai vaikkapa erilaisten yhteisöjen juhlatilaisuuksiin, ja saatavilla on kattava joukko laadukkaita nelivärimalleja.

Pääset alkuun valitsemalla banderollityylin, joka sopii parhaiten omalle projektillesi: vinyylibanderollit (sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvia vaihtoehtoja), roll up -banderollit (mukaan lukien messutiloihin ja ulkoilmatapahtumiin sopivat mallit), kangasbanderollit (esim. esittelypöydille tai ravintoloihin) ja reikävinyylibanderollit (erinomaisia ulkokäyttöön). Ja jos kaipaat apua matkan varrella, tiimimme on valmiina tarjoamaan asiantuntijaopastusta ja vinkkejä. Ja sitten ei muuta kuin aloitetaan suunnittelu.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Koska reikävinyylibanderollien materiaaliin on punottu pieniä reikiä, ne ovat hieman läpikuultavia. Tämä merkitsee, että niiden värit eivät näy aivan yhtä kirkkaina. Reikävinyyli toimii erityisesti isojen fonttien ja kuvien kanssa, kun taas tavallinen vinyyli näyttää hyvältä paljon yksityiskohtia sisältävien mallien kanssa.

Läpimitaltaan 1,27 cm:n kokoiset purjerenkaat toimitetaan reikävinyylibanderollien kanssa, ja ne voidaan haluttaessa lisätä myös tavallisiin vinyylibanderolleihin ja PVC-vapaisiin tai kankaisiin malleihin. Niitä ei tarvita roll up -banderollien kanssa. Purjerenkaat ovat 60 cm:n etäisyydellä toisistaan banderollin ylä- ja alakulmissa.

Toistaiseksi se ei ole mahdollista. Valikoimissamme on kuitenkin paljon eri kokoja, joten saatat hyvinkin löytää omia tarpeitasi vastaavan mallin.

Valitettavasti se ei ole mahdollista. Suosittelemme käyttämään banderollejamme yhdessä VistaPrintin telineen kanssa parhaan istuvuuden ja tukevuuden saavuttamiseksi.

Molemminpuolinen painatus on saatavilla vain roll up -banderolleihin.