Loading...

Tarra-arkit

Huomaa: yksikköhinta koskee yhtä tarraa.


Etkö ole aiemmin käyttänyt tarroja ammattimaiseen brändäykseen? Aloita täältä. Tutustu toiveidesi mukaan muokattaviin mallipohjiin ja omien malliesi helppoon siirtämiseen palveluumme. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Irrota ja kiinnitä paikoilleen pakkausten, mainosmateriaalien ja muiden tuotteiden kanssa yhteensopivat tarra-arkkien tarrat.

– Kuusi kokovaihtoehtoa – Neljä eri muotoa – Voit suunnitella muodon myös itse – Kaksi viimeistelyvaihtoehtoa – Valkoinen paperi tai läpinäkyvä muovi – Minimitilausmäärä neljä tarraa (yksi arkki)

Huomaa: Määrä viittaa tilauksen mukana toimitettujen tarrojen määrään. Yksikköhinta per tarra.

Yksinkertainen tapa rakentaa brändiäsi
Brändiäsi hiotessasi älä aliarvioi pienten yksityiskohtien voimaa. Tarra-arkit täydentävät erilaisia tuotteita aina lahjapussien ja paketointikääreiden sinetöinnistä persoonallisen viimeistelyn lisäämiseen toimituslaatikoihin. Ne sopivat hyvin myös tapahtumiin, ja niitä on saatavana useissa eri muodoissa. Anna mennä—kiinnitä logosi kaikkialle.

Helppo muokata
Tarra-arkkeja on helppo räätälöidä ja painaa joko valkoiselle paperille tai öljyn- ja vedenkestävälle läpinäkyvälle muoville. Tarroja saa monilla erilaisilla koko-, muoto- ja viimeistelyvaihtoehdoilla. Valitse kolmesta vakiomuodosta tai valitse yksilöllinen leikkaus tarrasi ympärille. Etkö ole varma tarra-arkkien tarpeellisuudesta? Hanki ensin näytekappale. Voit tilata vain neljä tarraa (yksi arkki), kokeilla niitä ja tilata sitten lisää.

Vaihe vaiheelta -prosessi
Oletko valmis suunnittelemaan? Aloita tutustumalla muokattaviin mallipohjiimme. Valittuasi suosikkisi voit räätälöidä siitä mieleisesi lisäämällä siihen haluamasi yksityiskohdat. Voit ladata tarra-arkkeihin myös oman yksilöllisen mallin tai logon. Kun olet valmis, me huolehdimme lopusta. Yksilölliset tarrasi toimitetaan käyttövalmiina. Ne on helppo kiinnittää laatikoihin, kasseihin, lahjoihin ja moniin muihin tuotteisiin.

Tarra-arkit

Asiakasarvostelut

11 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  8
 • 4 tähteä
  1
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  1
 • 1 tähti
  1
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu

11 asiakasta on arvostellut tuotteen

Hyvä laatu

22. syysk. 2023 | Anne

Tuttua hyvää laatua.


Muuten hyvä, mutta

21. elok. 2023 | Tarroja

Käytän tarroja pakkausteni viimeistelyyn. Muuten hyvä tarra-arkki, mutta jokaisesta arkista jää aina yksi ja sama tarra käyttämättä. Alareunassa, muistaakseni toinen vasemmalta oleva tarra on leikkautunut aluspaperistaan niin laaja-alaisesti paljon, ettei tarraa meinaa saada millään irti alustasta. Tuntuu, että leikkurin terä on painunut liian syvälle aluspaperiin. Jos tämän saatte korjattua, niin hyvä, ei tulisi hukkaa eikä harmistusta. Tilaan näitä nyt uuden erän, ja toivon, että vika on korjattu.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Tarroja, kiitos kallisarvoidesta palautteesta! Laitan mielelläni eteenpäin tehtaalle, jotta voivat tarkistaa koneet. Muistathan, että voit ottaa yhteyttä meihin tyytyväisyystakuun puitteissa. Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 9-18 numerossa 0800 145 724. - VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Mikä muutti tarra-arkin laadun NÄIN huonoksi?!!

19. jouluk. 2022 | YrittäjäS

Tarrat on tarkoitettu Kirjeisiin, tuottteisiin tai tuotepussukoihin yrityksen viestiksi asiakkaalle. Aiemmat erät vastaavia tarroja ovat olleet ok. Nämä ovat ohutta materiaalia, eivätkä irtoa alustastaan vaan repeävät.!! Tuote jää käyttämättä ja joulusesonki päällä. Harmittaa että tuhlasin yrityksen rahaa näihin, joista ei ole mitään hyötyä.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei, kiitos palautteestasi ja pahoitteluni viallisista tarroista. Tarkistan minkä vuoksi tuotteessa on ilmennyt tämä ongelma ja palaan sinulle sähköpostitse pikimmiten ratkaisun kera. Mukavaa joulun odotusta. Ystävällisin terveisin, VistaPrintin tiimi

Mikä muutti tarra-arkin laadun NÄIN huonoksi?!!
Pyöreä tarra, 24tarraa/arkki
Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Tuli sitä mitä pitikin

19. lokak. 2022 | Jenni

Tarran koko on juuri sopiva, ja suunnittelu oli helppoa. Kuvan laatu on hyvin tarkka ja värit selkeät. Todennäköisesti tilaan näitä uudelleenkin.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Jenni, kiitos palautteestasi! Mukava kuulla, että tuotteet oli helppo suunnitella ja lopputulos oli mieleinen. :) Ystävällisin terveisin, VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Helppoa ja nopeaa

7. lokak. 2022 | Aisapari

Suunnittelutyökalu oli helppo käyttää ja toimitus oli nopea.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Aisapari, kiitos palautteesta ja tervetulos ostoksilla jatkossakin :) - VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-5

VistaPrintin valikoimassa on Tarra-arkit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit