Loading...

Yksilölliset tarrat

Anna brändisi näkyä kaikkialla yksilöllisten tarrojen avulla – pakkauksissa, mainoslahjoissa ja monessa muussa.
Yksittäiset tarrat
Tarra-arkit
Yksilöityjen tarrojen painatus

Hae itsellesi sopiva tarran muoto

Meiltä löytyy sopiva muoto jokaiselle yritykselle, persoonallisuudelle tai projektille sekä muokattavia tarramalleja erilaisille muodoille.

Suunnittele oman muotoinen tarra

Luo ainutlaatuisia tarroja, jotka on leikattu logosi tai kuvasi muotoon.
 
 
 

Ainutlaatuisia, tyyliteltyjä tarroja erityistilaisuuksiin

Hauskat ja käytännölliset tarrat, jotka auttavat yhteydenpitoa ystäviin, perheeseen tai asiakkaisiin.

Tarrat mukaan

Vie logosi tai suosikkikuvasi mukanasi kaikkialle.
 
 
 

Mikään yritys ei olisi valmis ilman tarroja

Myitpä tuotteitasi myymälässä tai toimititpa niitä maailmanlaajuisesti, meiltä löydät juuri sopivat tarrat.
Osoitetarrat
 
 
 
 
 

Selaa tyyliisi sopivia tarra-arkkeja

Löydä sopiva malli tarra-arkeille painetuista teemoistamme brändillesi, kohteellesi tai kampanjallesi.

Valitse projektiisi sopivan kokoinen ympyrätarra

Katso ympyrätarramallikokoelmiamme, joista löytyy vaihtoehtoja esitteille, pakkauksille ja moniin muihin.
Tarvitsetko apua oman tarramallin suunnittelussa?
Pyydä neuvoja ja muokkausapua aloittamaasi malliin tai suunnittele yhdessä ammattisuunnittelijamme kanssa saadaksesi omannäköisesi, yksilöllisen mallin.
Tutustu suunnittelupalveluihin

Tehosta pienyrityksesi markkinointia yksilöllisillä tarroilla.

Tarrojen tulostus on helppo ja edullinen tapa mainostaa brändiäsi ja tehostaa markkinointiasi yllättävin tavoin. Suunnittele tarrat, joita voit jakaa asiakkaillesi tai laittaa tuotepakkauksiisi tehdäksesi niistä erottuvia.

Tilaustyönä valmistetut tarrat on mahdollista personoida monella eri tavalla: Valitse paperi, johon voi kirjoittaa tai kestävä muovi, suunnittele haluamasi muoto, valitse sinulle sopiva koko ja lisää sitten haluamasi viimeistelyt. Olipa yrityksesi millainen tahansa, voit luoda ainutlaatuisen ilmeen, jolla tavoitat asiakkaat.

Mietitkö miten tehdä tarrat verkossa? Halusitpa osoittaa tukesi jollekin asialle, tehdä tapahtumastasi ikimuistoisemman tai tuoda logosi esiin kannettavissa tietokoneissa, juomapulloissa ja muualla, me teemme prosessista mahdollisimman yksinkertaisen – ja asiantuntevaa apua on saatavilla, jos sitä tarvitset.

Usein kysyttyä

On, halusitpa sitten kuvioituja printtejä tai minimalistisia kuvioita, meillä on sinulle vaihtoehtoja. Valittuasi tarran tyypin ja muodon, voit tutustua malligalleriaan. Voit myös suodattaa vaihtoehtoja toimialan, tyylin tai värin mukaan. Sen jälkeen voit muokata tarroja edelleen lisäämällä haluamasi tekstin, kuvan tai logon.

Kun olet valmis suunnittelemaan, sinulla on vaihtoehtoja: – Selaa malligalleriassamme valmiita mallipohjia, joihin voit lisätä omat tekstisi, kuvasi tai logosi. – Lataa oma mallisi, jos haluat aloittaa alusta. – Suunnittele ammattisuunnittelijamme kanssa ainutlaatuinen malli. – Jos haluat ainutlaatuisen muotoisen tarran logollasi, joku suunnittelijoistamme suunnittelee sen ja lähettää hyväksyttäväksesi neljän tunnin kuluessa.

Voit valita useista tarravaihtoehdoista tarpeittesi mukaan. Esimerkiksi: – Pitääkö tarroihin kirjoittaa? Silloin suosittelemme valkoiselle paperille painettuja tarra-arkkeja. – Pitääkö niiden olla vedenkestäviä? Siinä tapauksessa ympyrätarrat ja neliönmuotoiset tarrat ovat sinua varten, koska ne on valmistettu vedenkestävästä muovista. – Aiotko jaella tarrojasi? Siihen sopivat parhaiten muotoonleikatut - tai yksittäiset tarrat, jotta mallisi erottuu yksilöllisen muodon ansiosta.

Voit ladata tiedostoja .pdf-, .png- ja .jpg-muodossa.

Riippuen tuotteen valinnasta ja koosta voit tilata yksilöllisesti painettuja tarroja kerralla vähintään 4 tai enintään 5 000 kappaletta.

Kyllä! Arkkitarramme tarjoavat vaihtoehdoksi valkoisen paperin, jolle on helpompi kirjoittaa. Suosittelemme pysyvän tussin käyttöä muovisiin tarroihin kirjoitettaessa. Kun suunnittelet tarroja mustalla taustalla, valitse taustasta erottuva musteen väri, kuten kulta, hopea tai valkoinen.

Paperivaihtoehdot on tarkoitettu sisätiloihin tai tilanteisiin, joissa tarra ei joudu kosketuksiin nesteiden kanssa. Muoviset tarrat ovat öljyn- ja vedenkestäviä ja siten kestävämpi vaihtoehto sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Kyllä, suosittelemme suunnittelemaan jokaisen tuotteen alusta asti, jotta saat parhaat tulokset erimuotoisille ja -kokoisille tarroille. Malligalleriamme ja työkalumme auttavat sinut alkuun nopeasti.