Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Tarrat omalla painatuksella

Lisää kätevät tarrat purkkeihin, laatikoihin, pakkauksiin ja muihin esineisiin.

Selaa muotoja

Muotoonleikkaus mihin tahansa muotoon ja monina eri kokoina.
 
 
 
 
 
 

Hae käyttötarkoituksen perusteella

Muuta logosi hyvänäköisiksi ja helppokäyttöisiksi tarroiksi tai etiketeiksi.
 
 
 

Luo ammattimaisia ja yksilöllisiä tarroja omaan käyttöösi.

Vistaprintin täysin muokattavien tarramallien avulla voit sisällyttää yrityksesi nimen ja logon helposti esim. etiketteihin tuotteiden pakkaamista, yrityskirjeenvaihtoa ja muuta käyttöä varten. Me autamme sinua luomaan täydelliset tarrat, olipa toimintasi vasta alkumetreillä tai jos olet etsimässä suurempia lukumääriä vaikkapa tuote-etiketeiksi, postitustarroiksi, yrityslahjoiksi tai muuhun käyttöön. Kestävästä materiaalista tarramme ovat saatavilla monina eri kokoina ja näyttävät hyvältä pitkään. Riippumatta yritystoimintasi laadusta löydät valikoimistamme korkealaatuisia vaihtoehtoja, joiden avulla erotut joukosta.

Usein kysyttyä

Kyllä! Jos aiot kirjoittaa muokattaviin tarroihisi, suosittelemme pysyvän tussin käyttöä paremman tarttuvuuden varmistamiseksi. Jos olet suunnittelemassa mustia tarroja, käytä niissä hyvin erottuvaa musteväriä, kuten kultaa, hopeaa tai valkoista.

Paperitarrat sopivat hyvin sisäkäyttöön, jos tarra ei joudu kosketuksiin nesteiden kanssa. Muoviset tarrat ovat öljyn- ja vedenkestäviä ja siten kestävämpi vaihtoehto sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Paperitarrat ovat erinomainen, kestävä valinta sisäkäyttöön. Jos tarrat eivät joudu kosketuksiin nesteiden kanssa, ne pysyvät hyvässä kunnossa pitkään. Mikäli käytät tarroja tuotteisiin, jotka sisältävät öljyä tai rasvoja, tai altistuvat niille tai kylmille lämpötiloille, suosittelemme käyttämään veden- ja säänkestäviä vaihtoehtoja, kuten muovista tai vinyylistä valmistettuja rullatarroja

On, halusitpa sitten kuvioituja printtejä tai minimalistisia kuvioita, meillä on sinulle vaihtoehtoja. Valittuasi tarran tyypin ja muodon, voit tutustua tarragalleriaan. Voit myös suodattaa vaihtoehtoja toimialan, tyylin tai värin mukaan.

Ei tällä hetkellä. Tarjoamamme toimitusvaihtoehdot ovat 2, 4, 6 ja 10 arkipäivää.